ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 4 Αυγούστου 2017

Η Σαρλίζ Θερόν αγωνίζεται για τις γυναίκες του Χόλιγουντ



Για την ίση αμοιβή και δικαιώματα για τις γυναίκες του Χόλιγουντ μάχεται η Σαρλίζ Θερόν. «Η μητέρα μου με μεγάλωσε έτσι ώστε το φύλο μου να μην είναι περιορισμός. Είμαστε τόσο καλές όσο οι άνδρες!» τόνισε η η ηθοποιός η οποία πρόσφατα ήταν ομιλήτρια σε πάνελ του Comic - Con, της ετήσιας διοργάνωσης αφιερωμένης στα κόμικς και την pop culture στο Σαν Ντιέγκο των ΗΠΑ.

Δεν ήταν πολιτική ομιλία, αλλά η παρουσίαση της γεμάτης δράση και με ελάχιστο διάλογο, νέας της ταινίας, στην οποία έχει πρωταγωνιστικό ρόλο και ρόλο παραγωγού.

«Είμαι τυχερή επειδή μπορώ να επιλέξω τι θα κάνω, αλλά στη βιομηχανία, στην οποία κινούμαι υπάρχουν εκείνοι που δεν απολαμβάνουν αυτή την πολυτέλεια, που δεν μπορούν να επιλέγουν, επειδή έχουν οικογένειες να θρέψουν. Και οι παραγωγοί ξέρουν ότι θα υπάρχει πάντα ένα άλλο κορίτσι που περιμένει την ευκαιρία. Αυτό πρέπει να σταματήσει» πρόσθεσε χαρακτηριστικά.

Στην 20χρονη καριέρα της ως ηθοποιός έχει υποδυθεί διάφορους ρόλους, της συζύγου, της ερωμένης, της δολοφόνου. «Πάντα λέω στους εκπροσώπους των στούντιο: "Κάντε περισσότερες ταινίες με γυναίκες πρωταγωνίστριες". Απαντούν: "Θα κάναμε αν οι άνθρωποι πήγαιναν να τις δουν". Γι' αυτό, δείτε αυτές τις ταινίες!» τόνισε η Σαρλίζ Θερόν.


newsbeast.gr
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου