ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 25 Αυγούστου 2017

Μηνύματα για τα αποτελέσματα των Πανελλαδικών Εξετάσεων




Μήνυμα Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας


Οι πανελλαδικές εξετάσεις είναι ένας ακόμα σταθμός στο ταξίδι της ζωής.

Είναι η αρχή και όχι ο τελικός προορισμός σε μια πορεία που διαμορφώνεται από τις δυνατότητες και τις ευκαιρίες που δημιουργούμε συνεχώς σε ένα ανταγωνιστικό περιβάλλον.
Η επιμονή, η αποφασιστικότητα και η πίστη στις δυνάμεις μας είναι αυτά που χρειάζονται για να κατακτήσουμε τους στόχους μας.
Εύχομαι, λοιπόν, ότι καλύτερο σε όλους τους νέους φοιτητές και κυρίως να αξιοποιήσουν τις ευκαιρίες που τους δίνονται, προετοιμάζοντας όσο καλύτερα τον εαυτό τους για τη συνέχεια.
Σε όσους, πάλι, δεν πέτυχαν αυτό που ήθελαν, εύχομαι η διαδικασία των εξετάσεων να λειτουργήσει ως μια πολύτιμη εμπειρία που θα τους δώσει την απαραίτητη ώθηση να προχωρήσουν, αναζητώντας αυτό που πραγματικά επιθυμούν.

Ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας

Θεόδωρος Καρυπίδης



Σύλλογος Εκπαιδευτικών Φροντιστών Δυτικής Μακεδονίας


Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Φροντιστών Δυτικής Μακεδονίας (www.sefdym.gr), εύχεται σε όλους τους επιτυχόντες των πανελλαδικών, θερμά συγχαρητήρια και κάθε επιτυχία στην ακαδημαϊκή τους σταδιοδρομία.


Με εκτίμηση

Για το Δ.Σ. του Σ.Ε.Φ.ΔΥ.Μ.

Ο γραμματέας    Ο πρόεδρος
Χρυσόστομος Μεγγούδης  Ηλίας Χ. Μιχαηλίδης


Συγχαρητήριο μήνυμα Δημοσθένη Κουπτσίδη

Ένα νέο ταξίδι γεμάτο νέες εμπειρίες και γνώσεις ξεκινά από σήμερα για τα παιδιά των Γρεβενών που κατάφεραν να εισαχθούν στα ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας.

Αφού τους συγχαρώ από καρδιάς για την επιτυχία τους εύχομαι να αποκτήσουν όλα εκείνα τα απαραίτητα εφόδια που θα τους βοηθήσουν μελλοντικά σε μια επιτυχημένη επαγγελματική σταδιοδρομία.

Θα ήθελα ιδιαίτερα να συγχαρώ τους μαθητές που δεν κατάφεραν να πετύχουν αυτό που επιθυμούσαν και να τονίσω ότι η όποια αποτυχία δεν αποτελεί ανασταλτικό παράγοντα στην αξιοποίηση των ευκαιριών που μας δίνει η ζωή.


Μήνυμα Δημάρχου Γρεβενών

Εύχομαι συγχαρητήρια σε όλους τους επιτυχόντες και τις επιτυχούσες των φετινών πανελλαδικών εξετάσεων. Με την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων η αγωνία τόσο των υποψηφίων όσο και καθηγητών και γονιών έλαβε τέλος, δίνοντας την ευκαιρία σε κάποιους από εσάς να συνεχίσετε τις σπουδές σας στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.
Σε εσάς που δεν πετύχατε τον επιθυμητό στόχο αξίζουν θερμά συγχαρητήρια για την προσπάθεια, το σημερινό αποτέλεσμα μπορεί να σας ανοίξει νέες πόρτες οι οποίες θα συμβάλλουν καθοριστικά στην μελλοντική σας πορεία σε ακαδημαϊκό και επαγγελματικό επίπεδο.
Καλό ξεκίνημα στη νέα σας ζωή.


Γιώργος Δασταμάνης
Δήμαρχος Γρεβενών






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου