ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 7 Αυγούστου 2017

«Εμαθα ότι έχω καρκίνο μέσα από το Facebook» -Μια συγκλονιστική ιστορία [εικόνες]






H 36χρονη
Laura Everley από το West Sussex στη Μεγάλη Βρετανία ανακάλυψε πως πάσχει από καρκίνο, μετά από ένα ποστ που έκανε στο Facebook.



"Ένιωθα πως κάτι δεν πάει καλά με την υγεία μου. Έκανα ένα ποστ στο Facebook όπου εξηγούσα όλα τα συμπτώματα που είχα έως εκείνη τη στιγμή. Φούσκωμα, πόνος χαμηλά στην πλάτη, δυσκοιλιότητα και συχνοουρία ήταν μερικά από αυτά. Λίγο αργότερα είδα ένα αντίστοιχο ποστ φίλου που επεξηγούσε τα συμπτώματα της καρκινοπαθούς συζύγου του και διαπίστωσα πως τα έχω όλα."

Η Laura, μητέρα ενός μικρού αγοριού, επισκέφθηκε αμέσως το νοσοκομείο της περιοχής της για τις απαραίτητες εξετάσεις και αμέσως μπήκε στο χειρουργείο. Ο καρκίνος των ωοθηκών από τον οποίον υπέφερε μπορούσε να αντιμετωπιστεί...

"Το χειρότερο της όλης ιστορίας ήταν πως θα το έλεγα στον γιο μου. Πραγματικά κατέρρευσα. Είναι εύκολο να αγνοείς τα συμπτώματα, αλλά πιστέψτε με, δεν αξίζει το ρίσκο".



iefimerida.gr

1 σχόλιο:

  1. Είθε ο Θεός να βοηθήσει τα φάρμακα που κρύβουν να γίνουν προσβάσιμα και να σταματήσουν οι θυσίες των αρρώστων στο βωμό του χρήματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή