ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 6 Αυγούστου 2017

Χωρίς πρόσωπα από τα παλιά reality το Nomads



Το Nomads βρίσκεται σε προτεραιότητα στον ΑΝΤ1, κατά την προετοιμασία του νέου προγράμματος. Είναι η μεγαλύτερη παραγωγή του καναλιού για την οποία θα γίνει κανονική απόβαση στις Φιλιππίνες.

Όπως γράφει η εφημερίδα Realnews, στα μέσα Σεπτεμβρίου θα μεταβούν στο νησί Παλαουάν περισσότεροι από 70 συντελεστές και τεχνικοί που θα απαρτίζουν την ομάδα παραγωγής των Νομάδων. Ο ΑΝΤ1 αποφάσισε να αξιοποιήσει Έλληνες τεχνικούς και όχι ντόπιους, ώστε να καταλαβαίνουν τη γλώσσα και να έχουν επίγνωση τι είναι το προϊόν που γυρίζουν.

Μέσα στις επόμενες εβδομάδες θα πρέπει να ολοκληρωθεί και το κάστινγκ, καθώς για να οριστικοποιηθούν οι ομάδες θα προηγηθούν ιατρικές εξετάσεις και εμβολιασμός των συμμετεχόντων. Στόχος είναι στις 20 Σεπτεμβρίου να αναχωρήσουν για τις Φιλιππίνες και οι παίκτες μαζί με τον παρουσιαστή του πρότζεκτ Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Οι ιθύνοντες επιθυμούν να διατηρήσουν υψηλά στάνταρ στην επιλογή των παικτών. Δεν θα μετάσχουν στους Νομάδες πρόσωπα που μετείχαν σε reality του παρελθόντος. Σε προχωρημένο στάδιο βρίσκονται οι συζητήσεις με τον Γιώργο Μαυρίδη και τον Μιχάλη Ζαμπίδη, που αναμένεται να ηγηθούν της ομάδας των celebrities, ενώ γίνεται ήδη κάστινγκ στην Κύπρο.

newsbeast.gr
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου