Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

To Φροντιστήριο των ΕΠΙΤΥΧΙΩΝ στα Γρεβενά

Κυριακή, 6 Αυγούστου 2017

Χωρίς πρόσωπα από τα παλιά reality το NomadsΤο Nomads βρίσκεται σε προτεραιότητα στον ΑΝΤ1, κατά την προετοιμασία του νέου προγράμματος. Είναι η μεγαλύτερη παραγωγή του καναλιού για την οποία θα γίνει κανονική απόβαση στις Φιλιππίνες.

Όπως γράφει η εφημερίδα Realnews, στα μέσα Σεπτεμβρίου θα μεταβούν στο νησί Παλαουάν περισσότεροι από 70 συντελεστές και τεχνικοί που θα απαρτίζουν την ομάδα παραγωγής των Νομάδων. Ο ΑΝΤ1 αποφάσισε να αξιοποιήσει Έλληνες τεχνικούς και όχι ντόπιους, ώστε να καταλαβαίνουν τη γλώσσα και να έχουν επίγνωση τι είναι το προϊόν που γυρίζουν.

Μέσα στις επόμενες εβδομάδες θα πρέπει να ολοκληρωθεί και το κάστινγκ, καθώς για να οριστικοποιηθούν οι ομάδες θα προηγηθούν ιατρικές εξετάσεις και εμβολιασμός των συμμετεχόντων. Στόχος είναι στις 20 Σεπτεμβρίου να αναχωρήσουν για τις Φιλιππίνες και οι παίκτες μαζί με τον παρουσιαστή του πρότζεκτ Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Οι ιθύνοντες επιθυμούν να διατηρήσουν υψηλά στάνταρ στην επιλογή των παικτών. Δεν θα μετάσχουν στους Νομάδες πρόσωπα που μετείχαν σε reality του παρελθόντος. Σε προχωρημένο στάδιο βρίσκονται οι συζητήσεις με τον Γιώργο Μαυρίδη και τον Μιχάλη Ζαμπίδη, που αναμένεται να ηγηθούν της ομάδας των celebrities, ενώ γίνεται ήδη κάστινγκ στην Κύπρο.

newsbeast.gr
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου