ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 30 Αυγούστου 2017

Τάκης Σιόβας: TA META THN EΟΡΤΗ







Εσβησαν τα φωτα της επιτυχημενης εκδηλωσεως των Μανιττταροφιλων,που ελαβε χωρα στο ονομαζομενο Δημοτικο Παρκο Μερα και είναι καιρος να συγχαρουμε ολους τους παραγοντες του εγχειρηματος,Δημαρχο,Δημ.Συμβουλιο και βεβαια τον πρωταγωνιστη των μανιτταροεκδηλωσεων και μανιταροφιλων κ.Κων,νιδη.
Η εκδηλωση εκτιμαται ως πολύ επιτυχημενη,διοτι ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ τον χαρακτηρισμο της πολεως μας-ως Η ΠΟΛΗ ΤΩΝ ΜΑΝΙΤΑΡΙΩΝ-[έναν χαρακτηρισμο εμπνευσης του π.Δημαρχου Γεωργιου Νουτσιου] ,εκτος δε αυτου προσθετει και σε μια καλη φημη και καλο ονομα του τοπου μας, που τα εχουμε αναγκη,ως αντιδοτο στον διαχρονικα χαρακτηρισμο της πολεως μας,ως τοπο εξοριας?


Κατά τα αλλα η φιλοσοφια της δημιουργιας του Παρκου,ηταν και πρεπει να είναι, ενας χωρος αναψυχης,περιπατου,χαρας ,συναντησεων,συζητησεων,ρομαντισμου,εκδηλωσεων πολιτισμου ,σκεψεων,προβληματισμου.που για όλα αυτά η Δημοτικη Αρχη,αναμορφωσε με πολύ ωραιο τροπο το υπαρχον Δημοτικο Παρκο και το παραδιδει προς τερψη των Συμπολιτων μας.
Και παλι λοιπον συγχαρητηρια και να υπενθυμισω στον κ Δημαρχο,και το Δημοτικο Συμβουλιο ότι απομενουν, προς δραση και δημιουργια , παρα πολλα,μα παρα πολλα ακομα.

Τάκης Σιόβας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου