ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2017

Δείτε live τη συνέντευξη Τύπου του Κυριάκου Μητσοτάκη στη ΔΕΘ




Συνέντευξη Τύπου παραχωρεί αυτή την ώρα ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στο συνεδριακό κέντρο «Ι. Βελλίδης».

Με τη συνέντευξη Τύπου ολοκληρώνεται το πρόγραμμα της τριήμερης επίσκεψης του προέδρου της ΝΔ στη Θεσσαλονίκη για την 82η ΔΕΘ.

Σε εξέλιξη αυτή την ώρα η καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη στο πλαίσιο της ΔΕΘ, στο Συνεδριακό Κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης». 
«Το τέταρτο μνημόνιο είναι ήδη εδώ, με υπογραφή Τσίπρα-Καμμένου»
«Η κυβέρνηση κατηγορεί εμένα ότι δήθεν δεσμεύτηκα σε τέταρτο μνημόνιο. Η κυβέρνηση έχει δεσμευτεί σε μέτρα, μείωση συντάξεων. Εχει δεσμεύσει τη χώρα σε αυστηρότατο πλαίσιο μέχρι το2022. Εγώ θα πετύχω μείωση των πρωτογενών πλεονασμάτων γιατί θα προτείνω πλαίσιο μεταρρυθμίσεων. Εμείς θα πείσουμε τους εταίρους ότι αυτή είναι η σωστή στρατηγική για τη χώρα. Το τέταρτο μνημόνιο είναι ήδη εδώ, με υπογραφή Τσίπρα Καμμένου».
«Οι ιδιωτικές επενδύσεις βασικός μοχλός της ανάπτυξης»
Οι ιδιωτικές επενδύσεις θα είναι ο βασικός μοχλός ανάπτυξης της οικονομίας, δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Η κυβέρνησή του, είπε, θα είναι απολύτως προσηλωμένη στην προσέλκυση επενδύσεων και δεν θα δεχθεί αποκλίσεις.

«Έχω δεσμευθεί σε μείωση κατά 20% της φορολογίας στις επιχειρήσεις μέσα σε δύο μήνες», είπε ο κ. Μητσοτάκης και πρόσθεσε ότι «έχω δεσμευτεί για ένα απλοποιημένο αδειοδοτικό πλαίσιο».

Δεν φοράω τη μία το κοστούμι του επενδυτή και την άλλη το αμπέχωνο του διαδηλωτή, είπε ακόμη ο πρόεδρος της ΝΔ.
«Κάποιοι θέλουν να ξεχάσουμε τι έγινε στο πρώτο εξάμηνο του 2015»
«Αν είχαμε καθαρή έξοδο, δεν θα χρειάζομασταν έγκριση για τα όποια αντίμετρα διαφημίζει ο κ. Τσίπρας. Αν δεν είχε μεσολαβήσει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, η χώρα έβγαινε από τα μνημόνια, Θα είχαμε πρόσβαση στις αγορές από το 2015.

Κάποιοι θέλουν να ξεχάσουμε τι έγινε στο πρώτο εξάμηνο του 2015. Θεωρούν ότι λόγω των εκλογών δεν θα τους κυνηγάει το αποτύπωμα της πολιτικής τους. Αυτή η περιπέτεια μας στοίχισε δύο μνημόνια». 
Φωτογραφία eurokinissi: MOTIONTEAM/ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ 
«Το αίτημα για πολιτική αλλαγή είναι διαρκές»
«Όσο πιο γρήγορα έλθει η πολιτική αλλαγή τόσο καλύτερα για την χώρα. Το αίτημα για πολιτική αλλαγή είναι διαρκές αίτημα που θα μας συνοδεύει μέχρι τις εκλογές».
«Δημιούργημα της Κυβέρνησης οι μισθοί των 360 ευρώ»
«Υποστηρίζουμε το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα, δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης και καταφέρθηκε εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας ότι ανέχεται τις συμβάσεις ελαστικής απασχόλησης, ενώ οι μισθοί των 360 ευρώ είναι δικό τους δημιούργημα».
«Καμία χώρα δεν θα άφηνε αναξιοποίητο τον ορυκτό της πλούτο στο όνομα της δήθεν προστασίας του περιβάλλοντος»
Τη σημασία της απλοποίησης των αδειοδοτικών διαδικασιών για τις επιχειρήσεις, υπογράμμισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης και προσέθεσε ότι κανείς επενδυτής δεν θα βάλει τα χρήματά του αν δεν γνωρίζει το χρονοδιάγραμμα κίνησης της επένδυσής του.
«Εμείς πιστεύουμε στην δύναμη της ιδιωτικής οικονομίας για να προσφέρουμε υψηλή και ποιοτική ανάπτυξη», είπε ο πρόεδρος της ΝΔ. «Καμία χώρα δεν θα άφηνε αναξιοποίητο τον ορυκτό της πλούτο στο όνομα της δήθεν προστασίας του περιβάλλοντος. Οι επενδύσεις αυτού του είδους είναι θετικές για την απασχόληση και για τα δημόσια έσοδα», κατέληξε.
«Οι παρεμβάσεις μας θα είναι άμεσες. Οι νόμοι Μπαλτά, Φίλη, Γαβρόγλου, θα καταργηθούν»
Πρέπει να αλλάξει το άρθρο 16 του Συντάγματος και να επιτραπούν μη κρατικά και ιδιωτικά πανεπιστήμια, δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης και πρόσθεσε: «Ωστόσο, επειδή αυτό θα πάρει χρόνο, δίνω έμφαση στο δημόσιο Πανεπιστήμιο. Οι παρεμβάσεις μας θα είναι άμεσες. Οι νόμοι Μπαλτά, Φίλη, Γαβρόγλου, θα καταργηθούν».



Ο κ. Μητσοτάκης είπε ακόμη ότι δεν χρειαζόμαστε κανένα συμβουλευτικό δημοψήφισμα για την αλλαγή του άρθρου 16 του Συντάγματος.
Ερωτηθείς για την στάση της ΔΑΠ στο θέμα με την αντιγραφή στο πανεπιστήμιο της Πάτρας είπε ότι «οι πρακτικές αυτές είναι απαράδεκτες γι αυτό και η άμεση απάντηση της ΝΔ και της ΟΝΝΕΔ».
Συνεχίζοντας στο ίδιο θέμα είπε ότι οι φοιτητές δεν πρέπει να ψηφίζουν για την ανάδειξη των πρυτανικών οργάνων. Δεν είναι η δουλειά των φοιτητών να μετέχουν στην διοίκηση των πανεπιστημίων.
 iefimerida.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου