ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2017

Τομ Τζοουνς: Και οι άντρες έχουν υποστεί σεξουαλική παρενόχληση



Δεν έχουν φύλο ή
επάγγελμα, οι σεξουαλικές παρενοχλήσεις. Τουλάχιστον αυτό λέει ο Ουαλός τραγουδιστής σερ Τομ Τζόουνς. Με αφορμή το σκάνδαλο με τον Χάρβεϊ Γουάινστιν, ο σερ Τζόουνς βρέθηκε στο ράδιο 5 του ΒΒC και όταν ρωτήθηκε για το εάν έχει υποστεί σεξουαλική παρενόχληση απάντησε: «Ναι. Στην αρχή, ναι. Υπήρξαν μερικά τέτοια περιστατικά. Αλλά τα απέφυγα. Απλά βγήκα έξω...αλλά αυτό που συμβαίνει στις γυναίκες το παθαίνουν και οι άντρες... το υφίστανται».

Και πρόσθεσε: «Τα πράγματα συνέβαιναν πάντα και στη μουσική βιομηχανία. Υπήρχαν άνθρωποι που διαμαρτύρονται για τη δημοσιότητα και για διάφορα πράγματα που πρέπει να κάνουν για να υπογράψουν ένα συμβόλαιο δίσκου, ακριβώς όπως γίνεται και για ένα κινηματογραφικό συμβόλαιο. Δεν ήταν κάτι κακό, απλώς κάποιος προσπάθησε να με πιέσει... ήταν μία ερώτηση στην οποία απάντησα: «Όχι ευχαριστώ».

«Υπάρχει πάντα αυτό το στοιχείο, οι άνθρωποι με δύναμη που μερικές φορές την καταχρώνται. Αλλά δεν το κάνουν όλοι, υπάρχουν και καλοί άνθρωποι», είπε σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Αναφορικά με την υπόθεση Γουάινστιν είπε ότι στο τέλος θα θριαμβεύσει η Δικαιοσύνη και πρόσθεσε ότι «μερικά πράγματα που συμβαίνουν στον χώρο του θεάματος καλύπτονται και προβάλλονται άλλα... Τελικά το δίκαιο θα θριαμβεύσει. Αν κάποιος έχει κάνει λάθη, πρέπει να τα πληρώσει ή να αποδείξει ότι είναι αθώος».

newsbeast.gr
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου