ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 29 Οκτωβρίου 2017

ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ Η ΠΛΕΚΤΑΝΗ: Αποκλειστικά στοιχεία και καταθέσεις «φωτιά» στον Ανακριτή Πρέβεζας αποδεικνύουν την αθωότητα του ιερέα του Μιχαλιτσίου




Η ανακριτική εξέλιξη της υπόθεσης του ιερέα που κατηγορήθηκε για ασέλγεια σε
βάρος μιας 16χρονης και μιας 17χρονης από το Μιχαλίτσι Πρέβεζας, δικαιώνει την θέση που κράτησε από την αρχή το PrevezaPosto.
Ο δημοσιογράφος Δημήτρης Λούπας που πρώτος αποκάλυψε το θέμα, αναφέρθηκε σαφώς στην περίπτωση πλεκτάνης που στήθηκε σε βάρος του ιερέα.
Καταθέσεις συμπολιτών και κατοίκων του Μιχαλιτσίου που γνωρίζουν πρόσωπα και γεγονότα, κατέθεσαν σήμερα ενώπιον του Ανακριτή Πρέβεζας γεγονότα που αποδεικνύουν τον ρόλο αλλά και τη σχέση που είχε τρίτο πρόσωπο με την υπόθεση και που πιθανολογείται ότι είναι αυτός που υπαγόρευσε την καταγγελία στις δύο ανήλικες αδερφές, οι οποίες είναι μειωμένης αντίληψης με ότι συνεπάγεται αυτό.
Η μία μάλιστα από τα κορίτσια στην καταγγελία που έχει υπογράψει σε βάρος του ιερέα, για να πιστοποιήσει πότε έγραψε την καταγγελία, γράφει το εξής «… Ρώτησα τη γιαγιά τί μέρα και ημερομηνία είναι σήμερα και μου είπε ότι είναι Πέμπτη και 28 του μηνός Ιουνίου». (Σ.Σ. η ημερομηνία που αναφέρουμε είναι ενδεικτική.)
Τα κορίτσια όταν ρωτήθηκαν στην ανάκριση αν κάποιος άλλος είχε ανάμιξη στη σύνταξη της καταγγελίας τους, δήλωσαν ότι στο κείμενο το τρίτο αυτό πρόσωπο που προαναφέραμε, τους διόρθωσε τα ορθογραφικά λάθη. Καμία όμως διόρθωση δεν έχει γίνει αφού το κείμενο είναι γεμάτο από


ορθογραφικά λάθη. Προφανώς ο υποβολέας τα άφησε αδιόρθωτα για να διαφαίνεται η αυθεντικότητα της σύνταξης.
Σημειωτέον ότι η 13σέλιδη καταγγελία φέρει στην πάνω μεριά κάθε σελίδας αρίθμηση (πχ 2/13, 3/13 κλπ, δηλαδή 2η σελίδα από 13, 3η σελίδα από 13 κ.ο.κ.).
Δύο κορίτσια που δεν ήξεραν τι ημερομηνία είναι, κατάφεραν να γράψουν και να αριθμήσουν με αυτό τον τρόπο σαν δικηγόροι, την καταγγελία τους.
Τώρα, μετά τα νέα στοιχεία που προέκυψαν από καταθέσεις συμπολιτών, θα κληθούν εκ νέου να καταθέσουν τα δύο κορίτσια, η γιαγιά τους αλλά και το τρίτο πρόσωπο που αναφέρεται πλέον στις καταθέσεις και που το εμπιστεύονταν η γιαγιά που είχε την επιμέλεια των δύο κοριτσιών.
Στη δικογραφία συμπεριλαμβάνονται και εκθέσεις του ιατροδικαστή που πιστοποιεί ότι στα κορίτσια δεν βρέθηκαν ίχνη βιασμού.
Μετά το πέρας των καταθέσεων που έγιναν σήμερα Παρασκευή(27-10-17) απευθυνθήκαμε στον δικηγόρο του ιερέα Απόστολο Τάσση για την εξέλιξη της υπόθεσης και μας είπε πως η μυστικότητα της ανάκρισης δεν του επιτρέπει να κάνει καμία δήλωση, πέραν του ότι ο ιερέας είναι αθώος.
Σιβυλλικά δε, μας δήλωσε το εξής: «Μπορεί κάποιος να κοροϊδεύει πολλούς ανθρώπους για πολύ καιρό, αλλά δεν μπορεί να μας κοροϊδεύει όλους για πάντα» .
Σαφής ο υπαινιγμός για το τρίτο πρόσωπο, που θα απασχολήσει από εδώ και πέρα τη δικαιοσύνη και για το οποίο ο ιερέας είχε συστήσει στη γιαγιά να μην επιτρέπει στα ανήλικα κορίτσια να συναναστρέφονται μαζί του.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΟΥΠΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου