ΑΕΤΟΣ Grevena Γρεβενά : Τα πλουσιόπαιδα από τα Τίρανα προκαλούν στο Instagram -Ολόχρυσα αυτοκίνητα με αλβανικές σημαίες και πολύ χρήμα [εικόνες]

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Αναζήτηση


Κάντε ΚΛΙΚ

To Φροντιστήριο των Επιτυχιών στα Γρεβενά

Τετάρτη, 25 Οκτωβρίου 2017

Τα πλουσιόπαιδα από τα Τίρανα προκαλούν στο Instagram -Ολόχρυσα αυτοκίνητα με αλβανικές σημαίες και πολύ χρήμα [εικόνες]Οπως τα πλουσιόπαιδα κάθε χώρας που... σέβεται τον εαυτό της έχουν το δικό τους λογαριασμό στο Instagram για να επιδεικνύουν τη χλιδή τους, έτσι και τα πλουσιόπαιδα της Αλβανίας, των Τιράνων συγκεκριμένα, ποστάρουν την υπερβολή τους σε συγκεκριμένο λογαριασμό στο δημοφιλές social media.
Ο λογαριασμός των πλουσιόπαιδων από τα Τίρανα είναι γεμάτος με φανταχτερά αυτοκίνητα, τα περισσότερα εκ των οποίων έχουν πάνω τους ζωγραφισμένη την αλβανική σημαία.
Οσα, τουλάχιστον, δεν έχουν ζωγραφισμένο επάνω τους το brand μεγάλου οίκου μόδας. 
Ιδιαίτερα δημοφιλής για τα αυτοκίνητα και η... παραλλαγή: 
Τα τιμόνια των αυτοκινήτων, δε, αποτελούν για πολλά από τα πλουσιόπαιδα της Αλβανίας το καλύτερο σταντ για να τοποθετήσουν και να επιδείξουν τα ρολόγια τους!
Σε άλλες φωτογραφίες, δεσμίδες με χρήματα ξεχειλίζουν από πανάκριβες τσάντες ή γίνονται... τραπεζάκι σαλονιού. 


Πισίνες, κορίτσια με αποκαλυπτικά μαγιό, πανάκριβες σαμπάνιες αποτελούν, επίσης, αγαπημένη θεματογραφία για τα πλουσιόπαιδα των Τιράνων.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου