ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 26 Οκτωβρίου 2017

Επίθεση από κουνάβι σε κοτέτσι. Κόβει τα κεφάλια και πίνει το αίμα από τις κότες (VIDEO ΣΟΚ)





Πρόκειται για ένα θανατηφόρο ζώο που πίνει το αίμα από τα πουλιά και σκοτώνει δεκάδες από λαιμαργία τη νύχτα. Το συγκεκριμένο είδος
που θα δούμε στο βίντεο συγγενεύει με το γνωστό κουνάβι και ονομάζεται mink. Βρέθηκε πρόσφατα στην Ελλάδα αφού απευλευθερώθηκε εσκεμένα από εκτροφεία που το σκότωναν για τη γούνα του. Στο εξωτερικό αποτελεί έντονο πρόβλημα διότι αν καταφέρει και μπει στο κοτέτσι δεν μένει τίποτα ζωντανό.


Ακόμη και αν έχει χορτάσει σκοτώνει από ένστικτό. Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και με τα κουνάβια. Όμως το μινκ είναι πολύ πιο σοβαρός εχθρός, και έχουν προκαλέσει ήδη μεγάλη καταστροφή στη πανίδα και τα άγρια πουλιά - ζώα. Έχει εξαπλωθεί στη Καστοριά, στο γράμμο και πολλές περιοχές και αναφέρονται δεκάδες επιθέσεις σε κοτέτσια. Και τα πτώματα πέφτουν μέχρι ενός!



Γενικά όταν ένας βρει τις κότες του με αίμα στο λαιμό η κομμένο κεφάλι, είναι κουνάβι η νυφίτσα ή μινκ. Το μινκ όμως βρίσκεται μόνο σε ορισμένες περιοχές της Ελλάδας. Αλλά όπως και να έχει μοιάζουν και κάνουν την ίδια καταστροφή στο κοτέτσι μας.

Στο παρακάτω βίντεο είναι σοκαριστικές οι εικόνες. Μίνγκ (mink) εισβάλλει στο κοτέσι και κατασπαράζει τις κότες ζωντανές. Η λήψη έγινε απο νυχτερινή κάμερα παρακολούθησης. Δείτε πως δρά ανενόχλητο και πίνει το αίμα σκοτώνοντας τα πουλιά...



ellinikeskotes.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου