ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 7 Νοεμβρίου 2017

Το…ξύλο της δεκαετίας στη Β’ Κατηγορία της ΕΠΣ Κοζάνης-Διαιτητής και παρατηρητής “καίνε” Καρυοχώρι και Περδίκκα




Το Kozanimedia.gr αποκαλύπτει τι γράφουν στις εκθέσεις τους-Ο διαιτητής…έψαχνε δυο ακόμη παίκτες να τους αποβάλλει, αλλά το είχαν “σκάσει”!


Πρώτο θέμα συζήτησης μεταξύ των φιλάθλων (και όχι μόνο) του τοπικού ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου της περιοχής μας αποτελούν τα όσα…φοβερά και τρομερά συνέβησαν το περασμένο Σάββατο στον αγώνα της Β’ Κατηγορίας της ΕΠΣ Κοζάνης μεταξύ του Βερμίου Καρυοχωρίου και της Α.Ε. Περδίκκα, ο οποίος ολοκληρώθηκε με φοβερή, γενικευμένη σύρραξη και…έξι κόκκινες κάρτες!
Όπως αποκαλύπτει το Kozanimedia ο διαιτητής του αγώνα Δ. Καρατέρπος “καίει” στο φύλλο αγώνα και τις δυο ομάδες, γράφοντας αναλυτικά τι συνέβη στο 93ο λεπτό του αγώνα (ο οποίος έληξε με 1-2 υπέρ των φιλοξενούμενων) εντός του γηπέδου, ενώ αναφέρει πως υπήρξαν επεισόδια και μεταξύ των φιλάθλων. Ο ίδιος κάνει λόγο για γρονθοκοπήματα, ενώ είναι χαρακτηριστικό πως ο διαιτητής υπογραμμίζει πως, εκτός των έξι κόκκινων καρτών, αναζητούσε…δυο ακόμη ποδοσφαιριστές για να τους αποβάλει, αλλά αυτό κατέστη αδύνατον, καθώς είχαν….φύγει από το γήπεδο, από μια πόρτα, όπως λένε οι πληροφορίες, τρέχοντας προς χωράφια για να…γλιτώσουν τα χειρότερα!
Ακόμη πιο επιβαρυντική για τις δυο ομάδες είναι, όμως, η έκθεση του παρατηρητή, ο οποίος στο τέλος της αναφοράς του τονίζει πως “Τα χτυπήματα ήταν τέτοια, που έθεταν σε κίνδυνο τη σωματική ακεραιότητα των παικτών”!



Ο ίδιος, αλλά και ο διαιτητής,υπογραμμίζουν πως “μέσα σε κλίμα έντασης” κάλεσαν την αστυνομία προκειμένου να αποφευχθούν τα χειρότερα.
Την ίδια, στιγμή, πάντως, σύμφωνα με τις πληροφορίες του Kozanimedia, ο ιερέας του Καρυοχωρίου διαψεύδει τις πληροφορίες που τον ήθελαν να είναι εκείνος που…γλίτωσε παίκτη του Περδίκκα από την επίθεση ποδοσφαιριστών και φιλάθλων του Καρυοχωρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου