ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 26 Δεκεμβρίου 2017

Οικογενειακή τραγωδία στην Κρήτη: Μέθυσε, έπνιξε τον πατέρα του και έπεσε για ύπνο (ΦΩΤΟ)



Συγκλονισμένη παραμένει η τοπική κοινωνία της Κρήτης από τη φρικτή πατροκτονία που
σημειώθηκε τη νύχτα των Χριστουγέννων με θύμα τον 61χρονο Ν.Σ και δράστη τον 34χρονο γιο του, μετά από άγριο καυγά.

Η τελευταία πράξη του δράματος θα παιχτεί στις 11 αύριο το πρωί από τον Ιερό Ναό του Τιμίου Σταυρού Φορτέτσας, όπου συγγενείς και φίλοι θα απευθύνουν το ύστατο χαίρε στον αδικοχαμένο άνδρα.

Ο 34χρονος άνδρας, εμφανίστηκε στον εισαγγελέα μετανιωμένος για την πράξη του, την οποία απέδωσε στην κατανάλωση μεγάλης ποσότητας αλκοόλ. Ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί αύριο.

Ο δράστης έχει ήδη ομολογήσει στους αστυνομικούς που τον βρήκαν μέσα στο υπνοδωμάτιο, λίγες ώρες μετά την δολοφονία του πατέρα του.

Σύμφωνα με πληροφορίες υποστήριξε ότι όταν καταναλώνει αλκοόλ, «εξωτερικεύει έναν άλλο εαυτό».


alt="" height="360" src="http://www.real.gr/filescalendar/2017/December/kriti%201.jpg" style="border: none;" width="640" />

Το χρονικό

Ολα συνέβησαν μία ώρα μετά τα μεσάνυχτα όταν ένας 34χρονος άνδρας βρισκόταν στο σπίτι του 61χρονου πατέρα του στην Φορτέτσα Ηρακλείου για να περάσουν μαζί τα Χριστούγεννα.

Και οι δύο φαίνεται ότι κατανάλωσαν μεγάλη ποσότητα αλκοόλ, παρέα και με ένα τρίτο άτομο που σύμφωνα με πληροφορίες είναι Αλβανός.

Σύμφωνα με τοπικά Μέσα, λίγο μετά τα μεσάνυχτα  ξέσπασε άγριος καυγάς ανάμεσα στους δύο άντρες, καθώς ο γιος θυμήθηκε πως ο πατέρας του τον χτύπαγε όταν ήταν μικρός.

Ο νεαρός άντρας, αφού σκότωσε τον 61χρονο πατέρα του με τα ίδια του τα χέρια, μετά το φονικό, έβγαλε τα παπούτσια και τις κάλτσες του και κοιμήθηκε.

Το άψυχο σώμα του 61χρονου βρήκε στις 3 τα ξημερώματα η αδερφή του η οποία μένει στον πάνω όροφο της πολυκατοικίας.

Ανδρες της αστυνομίας έσπευσαν στο σπίτι και βρήκαν τον 34χρονο να στέκεται όρθιος, δίπλα από το κρεβάτι. Ήταν σε κατάσταση μέθης και γυμνός από τη μέση και πάνω.

Αυτό είναι το σπίτι που έγινε το φονικό:




Άνεργος ο γιος, συνταξιούχος ο πατέρας

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι πατέρας και γιος έμεναν σε διαφορετικά σπίτι και συναντήθηκαν χθες για να περάσουν μαζί τα Χριστούγεννα. Το θύμα είχε χωρίσει και η γυναίκα του ζούσε τα τελευταία χρόνια στο εξωτερικό με την κόρη τους .

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, ο 34χρονος είναι τα τελευταία χρόνια άνεργος ενώ ο 61χρονος πατέρας ήταν συνταξιούχος.


Πατέρας και γιος σε παλαιότερες ευτυχισμένες στιγμές, στη διάρκεια γαμήλιου γλεντιού, που δεν προμήνυαν το τραγικό τέλος.

Ήταν αγαπητός στην περιοχή
Κανείς από τους φίλους και τα άτομα του περιβάλλοντος του άτυχου 61χρονου δεν μπορεί να πιστέψει την τραγωδία που εκτυλίχθηκε ανήμερα τα Χριστούγεννα. Σύμφωνα με πληροφορίες ήταν αγαπητός στη γειτονιά του, πρώην μηχανολόγος – μηχανικός που είχε πλέον συνταξιοδοτηθεί.

 cretapost.gr / cretalive.gr
(φωτό: το σπίτι του φονικού)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου