ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2017

Ο ηθοποιός με τη λαμπρή καριέρα και την καταραμένη ζωή



Θεωρείται από τους πιο
αγαπητούς κωμικούς ηθοποιούς του Χόλιγουντ, έχει πάρει μέρος σε πολύ επιτυχημένες θεατρικές παραστάσεις και ταινίες, ενώ έχει πρωταγωνιστήσει στις τηλεοπτικές σειρές «Cheers» και «Frasier», στις οποίες υποδύθηκε τον αξιαγάπητο χαρακτήρα «Φρέιζερ Κρέιν», έναν επιφανή ψυχίατρο της Βοστόνης που έχει μόλις χωρίσει και αποφασίζει να αλλάξει τη ζωή του και να αρχίσει μια νέα καριέρα στο Σιάτλ.

Στόχος του να δημιουργήσει μια ραδιοφωνική εκπομπή, μέσα από την οποία θα «εκπέμπει» μικρές αλήθειες και σοφίες που μπορούν να βοηθήσουν τη ζωή του καθενός. Ωστόσο, δεν είναι εύκολο να απολαύσει την εργένικη ζωή, αφού είναι υποχρεωμένος να φιλοξενεί κάποια από τα μέλη της οικογένειάς του - τον ιδιότροπο πατέρα του, πρώην αστυνομικό, τη βοηθό του πατέρα του, τον ανταγωνιστικό αδελφό του και το σκύλο τους.

Η σειρά κατά τη διάρκεια των 11 χρόνων προβολής της (1993-2004) έχει κερδίσει 37 βραβεία Emmy.

Η ζωή όμως δεν του φέρθηκε το ίδιο καλά με την καριέρα του.



Ο 62χρονος σήμερα ηθοποιός Kelsey Grammer γεννήθηκε το 1955 στις Παρθένες Νήσους των ΗΠΑ. Σε ηλικία δύο ετών οι γονείς του χώρισαν κι εκείνος μετακόμισε με την μητέρα του στο σπίτι του παππού του στο Νιου Τζέρσεϋ.

Ο πατέρας του ξανάφτιαξε τη ζωή του, ξαναπαντρεύτηκε. Λίγα χρόνια αργότερα θέλησε να πλησιάσει το γιο του και να αναθερμάνει τη σχέση τους αλλά χωρίς να το ξέρει ήταν… αργά.

Ένας άγνωστος άνδρας τον πυροβόλησε και τον σκότωσε μέσα στο ίδιο του το σπίτι του. Ο Grammer ήταν μόλις 13 ετών και είχε μείνει ορφανός από πατέρα.

Εφτά χρόνια αργότερα ένα ακόμη τραυματικό γεγονός ήρθε να στοιχειώσει την οικογένεια. Ο Grammer είχε μεγάλη αδυναμία στην μικρή του αδερφή, την Karen. Όταν η κοπέλα έκλεισε τα 18 έπιασε δουλειά σε εστιατόριο ως σερβιτόρα στο Κολοράντο. Ένα βράδυ κι ενώ περίμενε το αγόρι της έξω από το μαγαζί, ένας 18χρονος και δύο συνεργοί του την απήγαγαν. Την έκλεισαν στην αποθήκη του διαμερίσματος τους, όπου τουλάχιστον ένας τη βίασε.

Στη συνέχεια της φόρεσαν ένα μαξιλάρι στο κεφάλι, της έμπηξαν ένα στιλέτο στο κρανίο, της έκοψαν το λαιμό και την παράτησαν σε ένα πάρκο, όπου και το άτυχο κορίτσι άφησε την τελευταία του πνοή. Στον Grammer έλαχε να αναγνωρίσει το πτώμα της πολυαγαπημένης του αδερφής και ο πόνος ήταν αβάσταχτος.




«Ήταν η αδερφή μου, η κολλητή μου, τα πάντα. Την αγαπούσα πολύ. Μου λείπει, μου λείπει τόσο πολύ. Ήμουν ο μεγάλος της αδερφός. Έπρεπε να την προστατεύσω. Δεν τα κατάφερα και δεν το ξεπέρασα και ποτέ αυτό. Είναι πόνος που δεν ξεπερνιέται. Αυτό με διέλυσε», είχε γράψει ο ηθοποιός, πολλά χρόνια αργότερα, σε επιστολή του, σύμφωνα με το Vanity Fair.

Οι τραγωδίες δεν έλεγαν να τελειώσουν για τον ηθοποιό. Πέντε χρόνια μετά το θάνατο της αδερφής του, άλλο ένα χτύπημα της μοίρας τον περίμενε.

Τα δύο ετεροθαλή του αδέρφια, Stephen και Billy, λάτρεις των καταδύσεων βρήκαν τραγικό θάνατο μέσα στο νερό. Οι δίδυμοι δύτες, βούτηξαν στο βυθό για εξερεύνηση. Όσο Billy δεν έβγαινε στην επιφάνεια, τόσο ανησυχούσε ο αδερφός του Stephen. Πανικοβλήθηκε και βούτηξε χωρίς δεύτερη σκέψη μέσα στη θάλασσα για να τον βρει, σύμφωνα με το People.

Λίγο αργότερα, ο Stephen ξεβράστηκε νεκρός στην ακτή, ενώ ο Billy δεν εντοπίστηκε ποτέ. Η μητέρα τους από την πρώτη στιγμή επέμενε πως τον έφαγαν καρχαρίες.

Η υποκριτική έγινε η διέξοδος του Grammer «για να μην του στρίψει», όπως έχει παραδεχτεί ο ίδιος. Φοίτησε στη δραματική σχολή «Julliard» και στο «Guthrie Theatre» στη Μινεσότα και άρχισε να παίζει στο θέατρο, τον κινηματογράφο και την τηλεόραση.

Το βάρος της απώλειας του ήταν αβάσταχτο και ο ηθοποιός κατρακύλησε στο αλκοόλ και τα ναρκωτικά.

Το 1988, συνελήφθη για παράνομη κατοχή ναρκωτικών ουσιών και καταδικάστηκε σε φυλάκιση 30 ημερών, σε 3 χρόνια επιτήρηση και κοινωφελή εργασία.



Τόσο οι παραγωγοί όσο και το καστ των σειρών «Frasier» και «Cheers» στάθηκαν στο πλευρό του και τον βοηθήσουν να αποτοξινωθεί.

«Δεν ήταν ποτέ ασυνεπής στη δουλειά. Ξέραμε τι περνούσε εκείνη την περίοδο και τι είχε περάσει κατά το παρελθόν. Δεν ήταν και λίγο. Να πεθάνουν τόσοι άνθρωποι. Ερχόταν στο στούντιο μαστουρωμένος, το έβλεπες στα μάτια του και τη συμπεριφορά του. Ωστόσο, όταν έλεγες «πάμε», κάτι γινόταν και ο Grammer γινόταν ο «Frasier» αμέσως. Έπαιζε εξαιρετικά. Όσο απίστευτο και αν ακούγεται, όταν έλεγες «στοπ», ξαφνικά μισόκλεινε τα μάτια ή αποκοιμιόταν. Επέστρεφε στη μαστούρα. Αυτή ήταν η πιο εντυπωσιακή μεταμόρφωση που είχαμε δει ποτέ. Χρειαζόταν άμεση βοήθεια, διότι ήταν κρίμα να χαθεί ένας τέτοιος καλλιτέχνης».





Ο Grammer έγινε μέλος των «Ανωνύμων Αλκοολικών» και με τη βοήθειά τους κατάφερε να αποτοξινωθεί από το ποτό και τα ναρκωτικά αλλά και να αφήσει πίσω του το χαμό των μελών της οικογένειάς του.

Ο 62χρονος ηθοποιός έχει κάνει τέσσερις γάμους και έχει εφτά παιδιά αλλά και ένα εγγόνι το οποίο γεννήθηκε το 2014.





newsbeast.gr
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου