ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου 2017

Πορνοστάρ αποκαλύπτουν τα μεγαλύτερα λάθη των γυναικών στο σeξ





Ισως η ιδέα του να παρακολουθήσεις μια ταινία τους να μην έχει περάσει ποτέ από το μυαλό σου.

Ισως οι ταινίες ερωτικού περιεχομένου να είναι το «όπλο» σου κάθε φορά που σκέφτεσαι να διεγείρεις ένα σύντροφο και να τον ρίξεις στο κρεβάτι.
Οποια κι αν είναι η γνώμη σου για αυτούς τους σταρ των ακατάλληλων ερωτικών ταινιών, ένα είναι βέβαιο: πως μπορούν να αποκαλύψουν πολλά για τη σεξουαλική σου ζωή.
Και αυτό, γιατί μπορεί οι περιπέτειες με το άλλο σου μισό να είναι γεμάτες εκπλήξεις και πάθος στις αρχές, όμως αργότερα, υπάρχει πιθανότητα η φλόγα αυτή να σβήσει, ο ενθουσιασμός να χαθεί και να δώσει τη θέση του στην πλήξη.
Πριν προλάβεις να κατηγορήσεις το αντίθετο φύλο, 2 σταρ ακατάλληλων ερωτικών ταινιών μιλούν στο Cosmopolitan για τα δικά σου λάθη, εκείνα που είναι αποκλειστικά δικό σου «προνόμιο» και ευθύνονται για τον εκνευρισμό ή το ξενέρωμα του παρτνέρ σου.




Λάθος Νο.1 «Δεν παίρνεις ποτέ τον έλεγχο στα χέρια σου»
Ορισμένες γυναίκες πιστεύουν συνειδητά ή ασυνείδητα, ότι το σεξ είναι μια διαδικασία που ξεκινάει πάντα από τους άντρες και εκείνες πρέπει να ακολουθούν, λέει η Τζούλια Αν, η οποία είχε πέσει «θύμα» αυτής της ιδέας και η ίδια, ωστόσο παρατήρησε πως όταν έχει εκείνη τον κυρίαρχο ρόλο στο κρεβάτι, τότε ο άντρας αισθάνεται πιο ποθητός, σέξι και θελκτικός.
Λάθος Νο. 2 «Δεν βάζεις σε προτεραιότητα τα προκαταρκτικά»
Ειδικότερα για τις γυναίκες τα προκαταρκτικά είναι το «κλειδί» για να φτάσουν στον οργασμό, όμως υπάρχουν περιπτώσεις που αυτά δεν έχουν κανένα ρόλο στη σεξουαλική δραστηριότητα. «Τα προκαταρκτικά με κάνουν να νιώθω αισθησιακά», λέει η Τζούλια Αν. Για να βάλετε περισσότερο πάθος σε αυτή τη διαδικασία και να διαρκέσει περισσότερο, προτείνει να αρχίσετε να κάνετε το λεγόμενο dirty talk. Μιλήστε «βρώμικα» στο σύντροφό σας και πείτε του πως, πότε και σε ποια σημεία του σώματος σας διεγείρεστε περισσότερο. Με τον τρόπο αυτό θα νιώσει κι εκείνος πολύ καλύτερα και θα το απολαύσει.
Λάθος Νο. 3 «Ανησυχείς ότι φέρεσαι και φαίνεσαι περίεργα»
Ενώ εσείς μπορεί να ανησυχείτε για το πώς μοιάζει το σώμα σας την ώρα του σεξ, για το πώς κινείται και για το τι μπορεί να νομίζει ο σύντροφος σας στο κρεβάτι, η Τζούλια Αν υποστηρίζει ότι αν κάνετε focus στις ανασφάλειες σας, χάνετε από τα καλύτερα από την εμπειρία του σεξ.
Λάθος Νο. 4 «Δεν παίρνεις το χρόνο σου»
Ενώ και τόσο εσύ, όσο και ο εκάστοτε σύντροφός σου θέλετε να φτάσετε στην κορύφωση και ίσως αυτό σας κάνει να είστε λιγάκι βιαστικοί κατά τη διάρκεια του σεξ, η Τζούλια Αν λέει πως θα πρέπει να νιώθετε ακόμα και την παραμικρή κίνηση και αντίδραση του σώματος, ώστε να το ζήσετε στο 100%. Ετσι προτείνει κάτι πολύ έξυπνο: να δημιουργήσετε ανάμεσα σας εκείνη την ατμόσφαιρα που υπήρχε όταν γνωριστήκατε για πρώτη φορά. Τότε μπορεί να μην είχατε ανακαλύψει ακόμα τις στάσεις που σας αρέσουν περισσότερο στο σεξ, όμως όλες σας οι αισθήσεις ήταν ενεργοποιημένες από το πάθος και την έλξη.



Λάθος Νο. 5 «Δεν κρατάτε οπτική επαφή»
Σκεφτείτε την τελευταία φορά ήσασταν εσείς επάνω του κατά τη διάρκεια του σεξ και τον κοιτάξατε κατάματα. Η Τάσα Ράιν λέει πως είναι σημαντικό να του δείχνετε με κάθε τρόπο ότι το απολαμβάνετε και ένας από αυτούς -και βασικότερος -είναι η οπτική επαφή. Αυτό θα κάνει τη σχέση σου με το σύντροφό σου αλλά και την ερωτική σας ζωή ακόμα πιο δυνατή.
Λάθος Νο. 6 «Δεν του ζητάς στοματικό έρωτα»
Σύμφωνα με την Τέσα Ράιν αυτό είναι κι ένα από τα μεγαλύτερα λάθη των γυναικών, οι οποίες δεν «απαιτούν» όπως χαρακτηριστικά αναφέρει το στοματικό σεξ από τον παρτνέρ τους, ενώ αυτό είναι μια απίθανη εμπειρία και για τους δύο. Γιατί απλά δεν τον οδηγείς εκεί που πρέπει;

Bovary.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου