ΑΕΤΟΣ Grevena Γρεβενά : Ένωση Αποστράτων Αξκων Στρατού Γρεβενών: «Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ»

Kάντε ΚΛΙΚ

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Αναζήτηση

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά
Κάντε ΚΛΙΚ

Σάββατο, 20 Ιανουαρίου 2018

Ένωση Αποστράτων Αξκων Στρατού Γρεβενών: «Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ»Το Τοπικό Συμβούλιο Γρεβενών της Ενώσεως Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού,
αποφάσισε όπως μέλη του, συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο για την Μακεδονία μας, που θα γίνει στη Θεσσαλονίκη την 21η Ιανουαρίου 2018 και ώρα 14.00 στο Λευκό Πύργο.

-Το Συντονιστικό Συμβούλιο των τριών Ενώσεων Αποστράτων Αξιωματικών (ΣΤΡΑΤΟΥ, ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ), που εκπροσωπεί 75.000 Αποστράτους και ορφανικές οικογένειες , εκφράζει την αντίθεσή του στην ενδεχόμενη αποδοχή του ονόματος της γειτονικής χώρας με σύνθετη ονομασία που θα περιέχει την λέξη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.

Εμείς οι Απόστρατοι έχουμε γαλουχηθεί με την ιστορική αλήθεια και την Εθνική επιταγή ότι «Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ».

Η ελληνικότητα της Μακεδονίας είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την ιστορία της Ελλάδος εδώ και χιλιετίες, και κανείς δεν έχει το δικαίωμα να την προδώσει.


Η ιστορία της Μακεδονίας έχει αγώνες, θυσίες και αίμα Ελλήνων που πάλεψαν, αγωνίστηκαν και θυσιάστηκαν για την ελευθερία της.

Ας έχουμε υπόψη μας ότι «Ο λαός που ξεχνά την Ιστορία του είναι καταδικασμένος να την ξαναζήσει».

Η θέση της Ενώσεως Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού είναι μία και μοναδική. Δεν αποδεχόμαστε ονομασία του κράτους των Σκοπίων με όνομα ή ονομασία που να περιέχει τη λέξη «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» και σε οποιαδήποτε γλώσσα.

Στο συλλαλητήριο ο Πρόεδρος της Ε.Α.Α.Σ. Αντιστράτηγος ε.α. Β. Ροζής , θα απευθύνει χαιρετισμό, εκπροσωπώντας και το Συντονιστικό Συμβούλιο.


Γρεβενά 20 Ιανουαρίου 2018

Για το Τοπικό Συμβούλιο
Ο Πρόεδρος
Οδυσσέας Θ.Σπηλιώτης
Σχης ΤΘ(ε.α.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου