ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 3 Ιανουαρίου 2018

Ιωάννινα: Πάρτι… στον πάγο, παραμύθια και πολλές εκπλήξεις στα «Ασημένια Χριστούγεννα»!





Κέφι, χαρά, παιχνίδι, ψυχαγωγία, λάμψη, παραμύθι και όνειρο πρόσφεραν τα «Ασημένια Χριστούγεννα»
κατά την περίοδο της Πρωτοχρονιάς στους χιλιάδες επισκέπτες τους απ’ όλη την Ελλάδα που
περιηγήθηκαν στο γιορτινό θεματικό χωριό του Παραλίμνιου Ψυχαγωγικού Πάρκου Ιωαννίνων!

Ο νέος χρόνος ήρθε λοιπόν, η γιορτινή περίοδος όμως δεν τελείωσε ακόμα! Έτσι, οι δράσεις και οι εκπλήξεις συνεχίζονται στα «Ασημένια Χριστούγεννα»,για να κρατήσουν ζωντανή τη χαρούμενη ατμόσφαιρα των γιορτών και αμείωτο το ενδιαφέρον όλων όσων τα επισκεφθούνκι αυτή την εβδομάδα.



Πάρτι στον… πάγο!

Το πρόγραμμα εκδηλώσεων των ερχόμενων ημερών περιλαμβάνει ένα μεγάλο πάρτι στο παγοδρόμιο των «Ασημένιων Χριστουγέννων» που θα λάβει χώρα την ερχόμενη Πέμπτη (4/12). Η εκδήλωση θα έχει πολλή μουσική αλλά κι ένα εντυπωσιακό σόου πάνω στον πάγο. Ώρα έναρξης 19.00. Η συμμετοχή στο πάρτι είναι δωρεάν!

Κι άλλα παραμύθια

Μετά την αθρόα προσέλευση του περασμένου Σαββατοκύριακου, ο καταξιωμένος ηθοποιός Ηλίας Λογοθέτης θα βρίσκεται στα «Ασημένια Χριστούγεννα» ξανά αύριο, Τετάρτη (3/12), ώρες 18.00 με 20.00, για να διαβάσει παραμύθια και Χριστουγεννιάτικες ιστορίες στα παιδιά, να τραγουδήσει και να παίξει μαζί τους! Η δράση είναι δωρεάν.


Παιδικές ταινίες

Συνεχίζονται καθημερινά, μέχρι και την Κυριακή (7/12) στον κινηματογράφοODEONτου Παραλίμνιου Ψυχαγωγικού Πάρκου Ιωαννίνων οι μεσημεριανές προβολές διάσημων παιδικών ταινιών κι αγαπημένων γιορτινών φιλμ. Οι ταινίες προβάλλονται από ώρα 12.00. Τα εισιτήρια κοστίζουν 3 ευρώ. Περισσότερες πληροφορίες στο Odeon.gr και στη γραμμή: 14560.

«Αυλαία» με εκπλήξεις

Η «αυλαία» των «Ασημένιων Χριστουγέννων» θα πέσει επίσημα την ερχόμενη Κυριακή (7/12) κι αυτό θα γίνει με φαντασμαγορικό τρόπο και συγκεκριμένα με ένα μεγάλο αποχαιρετιστήριο πάρτι στο Παραλίμνιο Ψυχαγωγικό Πάρκο Ιωαννίνων, το οποίο θα έχει εκπλήξεις! Ώρα έναρξης 20.00.

***

Υπενθυμίζεται ότι τα «Ασημένια Χριστούγεννα» λειτουργούν καθημερινά, από τις 10 το πρωί. Όλες οι γιορτινές δράσεις ξεκινούν από τις 11 κάθε πρωί, είναι στεγασμένες και απολύτως προφυλαγμένες. Η είσοδος στο Παραλίμνιο Ψυχαγωγικό Πάρκο Ιωαννίνων είναι δωρεάν για όλους!

Περισσότερες πληροφορίες για τα «Ασημένια Χριστούγεννα» στο: www.asimeniaxristougenna.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου