ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 20 Ιανουαρίου 2018

Δείτε δεκάδες δηλητηριώδεις αράχνες να εκκολάπτονται!





Αμέτρητες μικρές αράχνες να
βγαίνουν από τον σάκο τους είναι ένα θέαμα που προκαλεί ανατριχίλα σε πολλούς, καθώς όλοι ξέρουμε ότι όταν μεγαλώσουν, θα γίνουν δηλητηριώδη θηρία!


Το βίντεο έδωσε στην κυκλοφορία το Πάρκο Ερπετών της Αυστραλίας, χαρίζοντάς μας απλόχερα εφιάλτες για μια ζωή. Η αραχνοφοβία είναι εξάλλου από τις πιο διαδομένες φοβίες, κι έτσι περιθώριο για αμφισβητήσεις δεν υπάρχει.

Μόνο που υπάρχει και ένας καλός σκοπός σε όλα αυτά, καθώς η ζωολογική εγκατάσταση της Νέας Νότιας Ουαλίας αφαιρεί το δηλητήριο από τις αράχνες με σκοπό την παρασκευή αντιδότων για τα δαγκώματά τους στον άνθρωπο. Και είναι μάλιστα ο μόνος προμηθευτής δηλητηρίου σε ολόκληρη την Αυστραλία, το έργο της είναι λοιπόν αρκούντως σπουδαίο.



Ο Kane Christensen, υπεύθυνος του τμήματος αραχνών του Australian Reptile Park, είπε στην «Daily Mail Australia»: «Το δηλητήριο χρησιμοποιείται από την BioCSL ώστε να παρασκευαστεί αντίδοτο στο δηλητήριο που θα σώσει τα θύματα της αράχνης. Είμαι ένας υπερήφανος μπαμπάς με όλα αυτά τα μωρά».


Όσο για το συγκεκριμένο αυγό που έσπασε ο Christensen μπροστά στον φακό, απέδωσε 175 αραχνούλες. Κι έτσι ο Kane έχει τώρα 1.300 μωρά αράχνης να μεγαλώσει…





newsbeast.gr
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου