ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 13 Ιανουαρίου 2018

Ιωάννα Τούνη: Αυτός δημοσίευσε τις γυμνές φωτογραφίες





Η νεαρή κοπέλα μπήκε στο στόχαστρο ενός
άντρα, που προφανώς ήθελε να την βλάψει και να κάνει κακό στην εικόνα της, δημοσιεύοντας γυμνές φωτογραφίες της που την δείχνει να είναι ξαπλωμένη στο πίσω κάθισμα πολυτελούς αυτοκινήτου.

Η Ιωάννα, όπως αποκάλυψε ο δικηγόρος της, ήδη έχει κινηθεί νομικά για να βρει ποιος κρύβεται πίσω από αυτό και να υποστεί τις συνέπειες, αφού πήγε και το κατήγγειλε στην δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος…

Από ποιο προφίλ όμως ξεκίνησε το «αστείο» με τις γυμνές φωτογραφίες της κοπέλας. Στο Instagram δημιουργήθηκε ένας λογαριασμός ψεύτικος με το όνομα «Tounara». Ο συγκεκριμένος λογαριασμό στο Instagram Story, δημοσίευσε τις συγκεκριμένες φωτογραφίες οι οποίες στην πορεία διαγράφτηκαν μαζί με τον λογαριασμό.


H Ιωάννα Τούνη έκανε αποκαλύψεις για την καταγωγή της (vid)
Η Ιωάννα Τούνη, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ υποψιάζεται ποιος μπορεί να είχε στην κατοχή του το συγκεκριμένο υλικό και μάλιστα, στον δικηγόρο της και στις αρχές, έχει αποκαλύψει το όνομα του άντρα.
Ιωάννα Τούνη: Στις αρχές για τις γυμνές φωτογραφίες που διέρρευσαν
Φυσικά, δεν μπορούμε ακόμη να σας το αποκαλύψουμε, ούτε να δημοσιοποιήσουμε παραπάνω πληροφορίες γιατί η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη!


Το σίγουρο είναι, πως δεν ψάχνουν στα «τυφλά». Οι έρευνες έχουν επικεντρωθεί σε έναν συγκεκριμένο, απλώς, σε πρώτη φάση θέλουν να ανακαλύψουν ποιος κρύβεται πίσω από το προφίλ, «Tounarα» που έκανε και την δημοσιοποίηση του εν λόγω ακατάλληλου υλικού.

 youweekly.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου