Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

To Φροντιστήριο των ΕΠΙΤΥΧΙΩΝ στα Γρεβενά

Σάββατο, 13 Ιανουαρίου 2018

«Εάν θέλετε να κλέψετε ψωμιά πάρτε το όλο ευθεία, πρώτη στροφή δεξιά»Κάτι περισσότερο από μία
εβδομάδα έμεινε για την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του Survivor 2 και ακόμα τα ονόματα αυτών που ταξιδεύουν για Άγιο Δομινίκο ή πρόκειται να ταξιδέψουν δίνουν και παίρνουν.

Ένας πρώην παίκτης του Survivor, o Γουίλι, έστειλε το δικό του μήνυμα στους καινούριους «μονομάχους» έχοντας μάλιστα και ένα χιουμοριστικό κλείσιμο. Επειδή η πείνα θα είναι βασικό χαρακτηριστικό των ημερών τους στο παιχνίδι, τους έδωσε συμβουλές για να… κλέψουν ψωμί.

«Καλό ταξίδι στα παιδιά που σε λίγες μέρες φεύγουν για Άγιο Δομήνικο. Το μάθημα που πήρα αυτές τις λίγες μέρες που έκατσα είναι ότι τα αποθέματα ψυχής είναι ποιο σημαντικά από τα σωματικά. Να είναι ταπεινοί και συγχρόνως ανταγωνιστικοί.

Ελπίζω να έμαθαν από τα δικά μας λάθη και να μην τα επαναλάβουν γιατί ο κόσμος είναι δύσκολο κοινό και θέλει προσπάθεια για να τον κερδίσεις. Όπως είπα και παλιότερα “ζήστε το” γιατί είναι once in a life time experience…

P.s. Για να πάτε να κλέψετε ψωμιά πάρτε το όλο ευθεία πρώτη στροφή δεξιά και συνεχίστε ευθεία… αστειεύομαι…».newsbeast.gr
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου