ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2018

Χώρισε την κόρη του Πούτιν, τα έφτιαξε με Λονδρέζα socialite και το πλήρωσε ακριβά! Τα... αντίποινα της Μόσχας! (εικόνες)



Την μισή του περιουσία φαίνεται πως έχασε ένας Ρώσος δισεκατομμυριούχος που είχε σχέση με την κόρη του Βλαντιμίρ Πούτιν, επειδή την παράτησε για μια πανέμορφη socialite του Λονδίνου.

Ο Κιρίλ Σαμάλοφ φαίνεται πως έχει σχέση με την λαμπερή Ζάνα Βόλκοβα, αφότου χώρισε με την χορεύτρια κόρη του Ρώσου Προέδρου, την Κατερίνα Τικόνοβα.

Ο Ρώσος επιχειρηματίας και πρώην γαμπρός του Πούτιν, Κιρίλ Σαμάροφ. Φωτογραφία: AP
Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα ο 35χρονος επιχειρηματίας έχει χάσει την μισή του περιουσία ως τιμωρία για το «χωρισμό».
Σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων Open Media, ο Σαμάλοφ χώρισε με την Τικόνοβα για τα μάτια της Βόλκοβα. Το πρακτορείο ανέβασε μάλιστα και φωτογραφίες της να χορεύει με έναν μυστηριώδη άνδρα πέρυσι την ημέρα του Αγίυο Βαλεντίνου, φροντίζοντας όμως να κρύψει το πρόσωπό του.

Η κόρη του Ρώσου Προέδρου, Κατερίνα Τικόλοβα. Φωτογραφία: YouTube
Ούτε ο Σαμάλοφ ούτε η Βόλκοβα, των οποίων τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνουν ότι ζει στο Λονδίνο και είχε παντρευτεί προηγουμένως με έναν ανώτερο υπάλληλο της Μόσχας, σχολίασαν το δημοσίευμα.
Το Κρεμλίνο, ακολουθώντας την συνηθισμένη πολιτική του, αρνήθηκε να σχολιάσει το δημοσίευμα ενώ δεν είχε επιβεβαιώσει ποτέ τον γάμο της 31χρονης Κατερίνας με τον Σαμάλοφ το 2013.
Η Κατερίνα είναι γνωστή για τις θεαματικές της επιδόσεις στο ακροβατικό rock’n’roll σε χορευτικου αγώνες, ωστόσο υπάρχουν και πάλι δημοσιεύματα στη Μόσχα που λένε πως ο Πούτιν την προετοιμάζει ως διάδοχό του για το 2024.

Η νέα αγαπημένη του Σαμάλοφ, Ζάνα Βόλκοβα. Φωτογραφία: east2west news



Το ζευγάρι παντρεύτηκε σε μια τεράστια τελετή στο χιονοδρομικό κέντρο της Ιγκόρας κοντά στην Αγία Πετρούπολη και το ζευγάρι έφτασε εκεί με ένα παραδοσιακό έλκηθρο το οποίο τραβούσαν τρία λευκά άλογα.
Όλοι οι καλεσμένοι ορκίστηκαν να τηρήσουν σιγή ιχθύος και δεν έγιναν επίσημες ανακοινώσεις, επειδή ο Πούτιν απαγορεύει το σχολιασμό οικογενειακών του ζητημάτων.

Το τέλος του γάμου ανακοίνωσε το Bloomberg επικαλούμενο ανώνυμες πηγές που υποστήριζαν πως ο χωρισμός σημαίνει ότι ο μεγιστάνας αναγκάστηκε τον περασμένο Απρίλιο να εκχωρήσει το 4,3% του ποσοστού του στο αέριο Sibur και του γίγαντα των πετροχημικών το οποίο του είχε δοθεί πριν από το γάμο του με την νεότερη κόρη του Ρώσου προέδρου.
Ο ίδιος δεν έβγαλε τίποτε από τη συμφωνία κι αυτό είχε ως αποτέλεσμα να χάσει πολλά εκατομμύρια.
Πηγές κοντά στον Σαμάλοφ αρνήθηκαν αυτά τα γεγονότα, υποδεικνύοντας πως έπεσε θύμα ατυχών επενδύσεων.
Τον περασμένο χρόνο, η περιουσία του έφτανε τα 1,3 δισεκατομμύρια δολάρια. Τώρα, σύμφωνα με το Bloomberg, η περιουσία του εκτιμάται στα 800 εκατομμυια δολάρια, τα οποία μπορεί να είναι και λιγότερα λόγω των πληρωμών τόκων σε ένα τεράστιο δάνεια αλλά και των πιθανών εξόδων διαζυγίου.
Οι εικασίες στη Ρωσία επισημαίνουν επίσης μια «επιδημία» διαζυγίων στον κύκλο του Πούτιν, υποστηρίζοντας πως σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να έγιναν τέτοιες κινήσεις για να προστατευθούν οι τεράστιες οικογενειακές περιουσίες από τις νέες κυρώσεις των ΗΠΑ ή της ΕΕ.

Ο Ρώσος πρόεδρος, Βλαντιμίρ Πούτιν. Φωτογραφία: AP
Τα σχόλια των Ρώσων πάντως, λένε πως ο Σαμάροφ πήρε μεγάλο ρίσκο χωρίζοντας την κόρη του Πούτιν. «Θα πρέπει να ευχαριστεί τον Θεό και όλους τους αγίους που είναι ζωντανός και ελεύθερος» γράφει κάποιος.
iefimerida.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου