ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 16 Ιανουαρίου 2018

Από το Survivor 2… στο Dancing with the stars



Μπορεί το όνομά του να
είχε ακουστεί για το Survivor 2, φαίνεται όμως πως τελικά προτίμησε να μην ταξιδέψει για Άγιο Δομίνικο και θα τον δούμε στο «Dancing with the stars».

Ο λόγος για τον Σάββα Πούμπουρα που δεν θα τον δούμε να επιβιώνει σε δύσκολες συνθήκες αλλά θα κάνει το backstage του χορευτικού σόου του Ant1, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Στη φωλιά των Κου κου».










Στις 26 Ιανουαρίου αναμένεται η πρεμιέρα του χορευτικού σόου στον Ant1. Το μεγάλο φαβορί για την παρουσίαση φαίνεται πως είναι, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Πρω1νό» η… Ευαγγελία Αραβανή. Η ξανθιά παρουσιάστρια φαίνεται πως είναι πολύ κοντά στο να κλείσει τη συμφωνία με τους ιθύνοντες σύμφωνα με τα όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή.

Όσο για το ποιοι θα είναι στην κριτική επιτροπή, η μεγάλη έκπληξη είναι η πρώην παίκτρια του σόου και γνωστή παρουσιάστρια Ελεονώρα Μελέτη που φέτος θα την δούμε στην καρέκλα της κριτικής επιτροπής. Δίπλα της θα βρίσκονται ο Κωνσταντίνος Ρήγος, ο οποίος ήταν και κριτής στο So You Think You Can Dance, η Γκαλένα Βελίκοβα και ο Αλέξης Κωστάλας.


newsbeast.gr
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου