ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2018

Τι είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου για τον Κανάκη και το νέο του ρόλο στον ΑΝΤ1





Σαν βόμβα έσκασε πριν
λίγες ημέρες, η ανακοίνωση του ΑΝΤ1 για τον Αντώνη Κανάκη και το νέο του ρόλο στο κανάλι του Αμαρουσίου.

Σύμφωνα με αυτή, ο Αντώνης Κανάκης όχι μόνο ανανέωσε το συμβόλαιο του για τρία ακόμα χρόνια, αλλά ανέλαβε και τη διαμόρφωση της βραδινής ζώνης του καναλιού, έχοντας στα χέρια του το σχεδιασμό και την καλλιτεχνική της επιμέλεια.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου σημείωσε για την ανακοίνωση του σταθμού:

«Δεν έχω καταλάβει ακόμα τι σημαίνει. Πραγματικά! Δεν έχω μιλήσει με τον Αντώνη Κανάκη. Έχουμε αρκετό καιρό να μιλήσουμε. Δεν έχω καταλάβει τι ακριβώς σημαίνει αυτό στην ανακοίνωση» είπε και συνέχισε:

«Για εμένα γιατί να είναι καλό; Εννοείς στο τι θα κάνει ο Αντώνης Κανάκης και αν αναλάβει κάτι; Ο Αντώνης είναι πολλά χρόνια στον ΑΝΤ1. Έχει μια δική του λογική στο πως λειτουργεί στις εκπομπές που εδώ και χρόνια φαίνεται ότι είναι πάρα πολύ πετυχημένες. Νομίζω ότι είναι από τους πιο πετυχημένους παρουσιαστές σε αυτά που κάνει. Νιώθω ότι είναι ένας άνθρωπος που έχει πάντα απόψεις, ακόμα και αν μπορείς να διαφωνείς μαζί του σε κάποιες απόψεις, πάντα είναι ο τύπος που αυτό που θα πει έχει βάση. Δεν έλεγε ποτέ αερολογίες και νομίζω ότι όλα αυτά τα χρόνια έχει αποδείξει ότι είναι και πάρα πολύ καλός και πετυχημένος. Όσον αφορά στην ανακοίνωση, δεν καταλαβαίνω».

«Ακόμα είμαι σε μια φάση που είμαι πολύ αλλού. Δεν θα κάνω το απογευματινό γιατί αποφάσισα ότι δεν μπορώ να το κάνω αυτό το πράγμα. Επειδή πολλές φορές το συζητούσαν και μου έλεγαν τι θα κάνεις το απόγευμα. Δεν θα κάνω το 4-6 ή 5-7. Δεν θεωρούσα ότι είμαι στη φάση να το κάνω. Τώρα ετοιμάζω κάτι άλλο. Αν κάτσει και είναι ωραίο… Δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι σώνει και καλά. Αν δεν είναι κάτι καλό ή αν δεν είναι κάτι που να το κάνεις και να γουστάρεις δεν υπάρχει κανένας λόγος με το ζόρι να είσαι στην τηλεόραση», ανέφερε συγκεκριμένα ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στη «Φωλιά των Κου Κου».

Δείτε σε βίντεο όσα είπε:





newsbeast.gr
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου