ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου 2018

Με μεγάλη επιτυχία και πολύ κόσμο έγινε η ετήσια χοροεσπερίδα των Σαμαριναίων με τον Ανδρέα Πάτση να δηλώνει "ΠΑΡΩΝ"

Πλήθος κόσμου τίμησε την ετήσια χοροεσπερίδα των Σαμαριναίων
, με το γλέντι να κρατάει μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες !
Το <<παρών>> έδωσε για πολλοστή φορά , ο γνωστός δικηγόρος Ανδρέας Πάτσης σε ετήσια χοροεσπερίδα χωριού που ανήκει στον νομό ΓΡΕΒΕΝΩΝ και συγκεκριμένα στην κοπή πίτας των απανταχού Σαμαριναίων !

Ο φωτογραφικός φακός τον συνέλαβε να κάθεται με τον Γεώργιο Λιούπα ( πρώην πρόεδρο της κοινότητας Σαμαρίνας ) αφού είναι γνωστή η φιλία που τους συνδέει, τον Λαρισαίο συνάδελφό του και Οικονομολόγο Απόστολο Δόκο και γνωστούς Σαμαριναίους!Αξιοσημείωτο γεγονός ,που προκάλεσε ιδιαίτερη εντύπωση ηταν ο εναγκαλισμός που είχε με τους παρευρισκομένους στο κοσμικό κέντρο της Λάρισας που έλαβε χώρα η δεξίωση!



Τον υποδέχτηκαν με πολλή αγάπη αφού είναι είναι γνωστό το φιλανθρωπικό έργο του, και συγκεκριμένα της συνεισφοράς του για την αποπεράτωση ναού της Σαμαρίνας προσφέροντας το ποσό των δέκα χιλιάδων ευρώ και όχι μόνο ! Κίνηση υψίστης σημασίας αν αναλογιστεί κανείς την οικονομική συγκυρία που διανύουμε !
Οι φιλοφρονήσεις έδιναν και έπαιρναν με τον γνωστό δικηγόρο να δηλώνει ,ότι θα βρίσκεται δίπλα στους συντοπίτες του και θα προσφέρει όπως και ότι μπορεί για τον τόπο καταγωγής του αφού η γενέτειρά του είναι το Δοτσικό ΓΡΕΒΕΝΩΝ! Βέβαια τα πειράγματα δεν έλειψαν και οι επίμονες ερωτήσεις των παρευρισκόμενων ,για το αν θα διεκδικήσει την ψήφο του Ελληνικού λαού ως υποψήφιος βουλευτής για τον Νόμο Γρεβενών ! Ο ιδιος πάντως αρέσκονταν στο να χαμογελάει αλλά να μην ανοίγει τα χαρτιά του !
Αίσθηση πάντως προκάλεσε ο ένθερμος χαιρετισμός που είχε με τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κωνσταντίνο Αγοραστό , αλλά είναι λογικό αν σκεφτεί κανένας την στήριξη του δημοσίως ( αφου υπήρξε μεγαλομέτοχος της Νίκης Βόλου), όταν στην προεκλογική περίοδο καθόδου του Κώστα Αγοραστου για την θέση του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας δήλωσε: <<Στηρίζω δημοσίως τον Κώστα Αγοραστό και καλώ τον κόσμο του Βόλου και ολόκληρης της Θεσσαλίας να τον τιμήσει με την ψήφο του !>> Μενει μόνο να δούμε αν επιβεβαιωθεί το σενάριο της υποψηφιότητας του στο νόμο Γρεβενών αν υπάρξει και η αντίστοιχη στήριξη από τον Περιφερειάρχη ! Αν κρίνουμε βέβαια από το πολιτικό του παρελθόν μάλλον η στήριξη του θεωρείται δεδομένη μιας και ως πολιτικός αλλά και ως άνθρωπος ξέρει να εκτιμάει !!!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου