ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2018

Ντάνος για Μπεγνή: Καλά έκανε και σχολίασε ο άνθρωπος



Στην επίσημη πρεμιέρα του
Cabaret στο Παλλάς βρέθηκε χθες πληθώρα ηθοποιών. Εκεί ήταν και ο νικητής του πρώτου Survivor Γιώργος Αγγελόπουλος, που τον τελευταίο καιρό συμμετέχει στην τηλεοπτική σειρά του Alpha «Τατουάζ».

Οι κάμερες έσπευσαν να τον ρωτήσουν για τα αρνητικά σχόλια που έχει ακούσει σχετικά με την ηθοποιία και κυρίως για τα σχόλια του Μέμου Μπεγνή, που ήταν και αυτός στο Παλλάς. Υπενθυμίζουμε ότι ο τελευταίος είχε πει για τη συμμετοχή του Ντάνουν στο «Τατουάζ»: «Πόσο λυπάμαι για την κατάντια».

«Καλά έκανε και σχολίασε ο άνθρωπος, υπάρχουν κι άλλοι που σχολίασαν θετικά. Ο κάθε άνθρωπος έχει την άποψή του και ο χρόνος δείχνει. [...] Σε καμία περίπτωση δεν μπορώ να πω ότι είμαι ηθοποιός» είπε ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Ο Ντάνος είπε, μεταξύ άλλων, ότι δεν είχε σκεφτεί να ασχοληθεί σοβαρά με την ηθοποιία. «Ας πάει καλά αυτό και βλέπουμε αν θα συνεχίσω αυτή τη δουλειά» είπε χαρακτηριστικά.

«Ελπίζω να πάει καλά» ανέφερε για την προσπάθειά του. «Είμαι ένας άνθρωπος που τον ενδιαφέρει πάρα πολύ το αποτέλεσμα στο οτιδήποτε. Η αλήθεια είναι ότι ενημερώνομαι για τα πάντα, και καλά και αρνητικά. Έχει ξεκινήσει πάρα πολύ καλά, ο κόσμος το έχει αγκαλιάσει. Δεν με έχουν επηρεάσει τα αρνητικά σχόλια, δουλεύουμε πολύ σκληρά, πάρα πολλές ώρες -ειδικά εγώ- για να εγκληματιστώ και γρήγορα» κατέληξε.



 



newsbeast.gr
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου