ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 18 Μαρτίου 2018

ΣΕΙΡΗΝΑ-ΠΥΡΣΟΣ 4-3: Απίστευτη εξέλιξη είχε το ντέρμπι κορυφής, που εξελίχθηκε σε αγώνα για πολύ γερά… νεύρα - ΑΕΡΑΤΑ-ΠΑΛΙΟΥΡΙΑ 4-1

Μπροστά σε αρκετούς φιλάθλους, οι δύο αντίπαλοι επιβεβαίωσαν τη δυναμική
τους, προσφέροντας άφθονο θέαμα, σε ματς με δραματικό φινάλε. 
Τρομερές εναλλαγές στο σκορ και πάθος για τη νίκη, ήταν τα χαρακτηριστικά και των δύο ομάδων, μαζί με τα εκατέρωθεν κενά στην άμυνα. Ψυχωμένη η Σειρήνα πέτυχε σπουδαία νίκη και ξέφυγε στην πρώτη θέση, τρεις φορές προηγήθηκε ο Πυρσός, αλλά στο τέλος έδειξε νευρικότητα και έχασε. 
Στο 8΄ οι αμυντικοί πρόλαβαν και ανέκοψαν τον Μπλάντο, ο ίδιος όμως στο 14΄ έκανε το 0-1. Στο 21΄ ο Ναζλίδης από κοντά σημάδεψε άουτ, στο 27΄ ο Μπόζιαρης με φανταστικό σουτ εκτός περιοχής στο «Γ», ισοφάρισε. Στο 37΄ Λιούρας και Ναζλίδης δεν μπόρεσαν να σκοράρουν, στο 64΄ ο Ιωαννίδης με κεφαλιά έδωσε την ευκαιρία στον τερματοφύλακα να αποκρούσει και μετά ο Ζαγκλιαβός με αυτογκόλ έκανε το 1-2 και στο 70΄ ο Μπόζιαρης με σουτ πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του γκολ (2-2). Στο 75΄ ο Κοσμίδης έκανε το 2-3, στο 80΄ κεφαλιά του Κυριακίδη πέρασε άουτ. Στο 85΄ ο Ασλανίδης από κοντά το 3-3, στο 90΄ ο Λιούρας χάρισε τη νίκη στην ομάδα του. Άριστη η διαιτησία του Θάνου (Ρίγκος, Μωυσιάδης), στο 72΄ αποβλήθηκε ο προπονητής των γηπεδούχων, Νίκος Τόλης.




ΣΕΙΡΗΝΑ: Ελευθεριάδης, Κουλέτσος (80΄ Σούλας), Μπλάντος, ΦΑΡΜΑΚΗΣ, ΜΠΟΖΙΑΡΗΣ, ΛΙΟΥΡΑΣ, Ναζλίδης (65΄ Μήττας), ΠΙΠΕΡΓΙΑΣ, Παπαστεργίου, Ζιαγκλιαβός (78΄ Ασλανίδης), Ρόβας.


ΠΥΡΣΟΣ: Παπατσάνης, Σιδέρης (78΄ Καραχατζής), Θ. Λάλλος, Π. Λάλλος, Μπόλλος, Χ. Λάλλος, ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ, ΚΟΣΜΙΔΗΣ, Κηπουρός, ΜΠΛΑΝΤΟΣ, Τσαπαλιάνας (46΄ Ιωαννίδης).



ΑΕΡΑΤΑ-ΠΑΛΙΟΥΡΙΑ 4-1: Άνετη νίκη σημείωσαν τα Γρεβενά Αεράτα, συνοδεύοντάς την με καλή απόδοση και πέρασαν στη δεύτερη θέση. Στα αξιοσημείωτα ότι οι νικητές του Νίκου Μπαλοδήμου χρησιμοποίησαν τρεις 14χρονους ταλαντούχους ποδοσφαιριστές, τους Γιώργο Βλάχο (για πρώτη φορά έπαιξε βασικός), Σοφοκλή Καραμπάλιο, Νίκο Κουπτσίδη. Δύο γκολ ο Δημήτρης Φουρλατάρας (38΄, 75΄), από ένα Αχιλλέας Κουρέλλας (45΄ με απευθείας φάουλ), Ρίντι Σάλα (62΄). Για τη Δόξα μείωσε ο Λαγιόκαπας (50΄). Χωρίς προβλήματα η διαιτησία του Χρήστου Σούλα (Ράτζας, Χερίδου).

ΓΡΕΒ. ΑΕΡΑΤΑ: Κουκουτάρας, Γαβρίδης, Μπατακόιας (60΄ Καραμπάλιος), Κοτενίδης, Δαδαλής (60΄ Κουπτσίδης), Κουρέλλας (60΄ Κοτζατίσογλου), Ρόβας (60΄ Χίσεν), Σάλα, Φουρλατάρας, Βλάχος, Βασιλόπουλος.
ΠΑΛΙΟΥΡΙΑ: Πέτσας, Βάσσος, Πιτιλάκος, Ρίβας, Μπαλάφας, Κερασίδης, Σωτήρης, Ντάβαρος, Λαγιόκαπας, Κακούσιος, Κουτούλας.
*Στα άλλα ματς: Μέγαρο-Κοκκινιά/Πολύδενδρο 1-1, Δεσκάτη-Νεοχώρι 2-1.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: Σειρήνα 34, Αεράτα 33, Πυρσός Γρεβενών 31.
ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΡΚΟΥ στο e-grevena.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου