ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 20 Μαρτίου 2018

Βόλεϊ Γυναικών ΕΣΠΕΜ: Πανάξια νίκη του Αστέρα, στην Έδεσσα (εικόνες)

Την νίκη με 3-0 σετ, κατάφερε η ομάδα βόλεϊ Γυναικών του Αστέρα Γρεβενών,
στην έδρα του Ικάρου Έδεσσας. Τα «αστέρια» παρουσίασαν τον επιθυμητό βαθμό ετοιμότητας και με υψηλά στάνταρ απόδοσης, πήραν τους τρεις βαθμούς της νίκης. Οι αθλήτριες του Αστέρα με αυτήν την νίκη διευρύνουν το αήττητο σερί της ομάδας και πραγματοποιούν ένα ακόμη σταθερό βήμα για την κατάκτηση του τοπικού πρωταθλήματος της ε.σ.πε.μ.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Αστέρας Γρεβενών ήταν ανώτερος σε όλο το παιγνίδι. Στο πρώτο σετ, ή ομάδα μας είχε το προβάδισμα και παρόλο που η αντίπαλη ομάδα παρουσίαζε μεγάλη ανταγωνιστικότητα, έλεγχε το ρυθμό του και το κέρδισε με 25-22. Στο δεύτερο σετ με θαυμάσια λειτουργία σε άμυνα και επίθεση, έγινε το 2-0, με 25-11. Στο επόμενο σετ η ομάδα Ικάρου πήρε το προβάδισμα και δημιούργησε μια διαφορά έξι πόντων (16-10) στα μέσα περίπου του σετ. Σε εκείνο το σημείο, η ομάδα ελαχιστοποίησε τα λάθη της, αντέδρασε με τον σωστό τρόπο και τελικά κέρδισε το σετ με 25-23 και διαμόρφωσε το 3-0.

Νίκησε γιατί: Η ομάδα του Αστέρα είχε σωστή αμυντική ισορροπία και με σταθερό σέρβις έχτισε το επιθετικό της transition, με επιτυχία.

Έκαναν την διαφορά: Οι πολλές και αξιόπιστες επιλογές στην επίθεση

Τα σετ: 22-25, 11-25, 23-25

Αστέρας Γρεβενών (προπονητές Χρήστος Χαντές-Σάκης Τσιμπέρης): 1. Ολυμπία Γκουντιού, 3. Μαρία Μιμίκου, 4. Χριστίνα Κολύδα, 5.Δανάη Τασούλα, 7. Ελευθερία Παναγιωτίδου, 8. Έφη Χατζηγεωργιάδου, 9. Βασιλική Τζιουβάρα, 10. Δανάη Τριμίντζιου, 11. Μαίρη Κόλλια, 13. Αλεξάνδρα Γκουντιού, 17. Ιωάννα Αμανατιάδου.



Ο προπονητής κ.Χρήστος Χαντές λίγο μετά το παιγνίδι δήλωσε: "Σήμερα είναι μια καταπληκτική ημέρα για τον Αστέρα Γρεβενών, μιας και μετά από αυτήν την νίκη βρισκόμαστε πολύ κοντά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, που είναι από την αρχή της χρονιάς ο στόχος μας. Αγωνιστικά παρουσιαστήκαμε έτοιμοι και βήμα βήμα καταφέραμε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Την εβδομάδα που μας πέρασε, προπονητές και αθλήτριες από κοινού, διαβάσαμε σωστά το παιγνίδι και προσπαθήσαμε να βελτιώσουμε την απόδοση μας, μέσα από τις προπονήσεις, για να έχουμε αυτήν την εξέλιξη.

Το γεγονός που σε ένα γεμάτο γήπεδο στην Έδεσσα, υπήρχαν φίλαθλοι του Αστέρα από τα Γρεβενά, είναι κάτι που μας έδινε κουράγιο και δύναμη και τους ευχαριστώ πολύ."

Ο προπονητής κ.Σάκης Τσιμπέρης δήλωσε: "Κάναμε αυτό που είχαμε σχεδιάσει όλη την εβδομάδα. Οι αθλήτριες το θέλανε πολύ και η διάθεση που παρουσίαζαν στις προπονήσεις όλες τις προηγούμενες ημέρες, μεγάλη. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την προσοχή που είχαμε στην τακτική μας και επίσης από την πολύ ενέργεια-φρεσκάδα, που φανερώνει τον αγωνιστικό μας χαρακτήρα. Με αυτήν την νίκη πλησιάζουμε ακόμη περισσότερο τον στόχο μας και εννοείτε πως θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε για αυτόν."

Αστέρας Γρεβενών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου