ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 22 Μαρτίου 2018

Παντελής Αλεξιάδης (Διοικητής Νοσοκομείου Γρεβενών): "Ουδεμία σχέση με τα όσα περιγράφονται στο ερώτημα που καταθέτουν οι Βουλευτές του ΚΚΕ" ...




Την Τετάρτη 21/03/1018 , δέχτηκα στο γραφείο μου στο Γ.Ν. Γρεβενών, αντιπροσωπεία του ΚΚΕ κατόπιν αιτήματός τους.
Υπήρξε ένας υγιής και εποικοδομητικός διάλογος σε πολύ καλό κλίμα.

Ο διάλογος αυτός, τόσο ως προς το πνεύμα του όσο και στο περιεχόμενό του, ουδεμία σχέση είχε με τα όσα περιγράφονται στο ερώτημα που καταθέτουν οι Βουλευτές του ΚΚΕ κ.κ.: Σ. Βαρδαλής και  Γ. Δελής.


Σε σχέση με το ερώτημα που κατέθεσαν οι προαναφερόμενοι βουλευτές, τους ανέφερα τα παρακάτω (και με τη σειρά που αναφέρονται στο κείμενό τους ):
  1. Οι επικουρικοί Ιατροί, είναι Ιατροί με μια άλλη σχέση εργασίας αλλά δεν είναι υποδεέστεροι ούτε ως προς την ποιότητα, ούτε ως προς το σύνολο υπηρεσιών που παρέχουν. Η αναφορά στο κείμενο της επερώτησης “...περιλαμβανομένων και των επικουρικών...” είναι υποτιμητική για τους επικουρικούς Ιατρούς και την θεωρώ τουλάχιστον ατυχή.
  2. Το ότι οι Ιατροί του νοσοκομείου μας μπορούν και καλύπτουν της προσωρινές ανάγκες σε άλλα νοσοκομεία των ΠΕ της Δυτικής Μακεδονίας, μόνο ως θετικό για το νοσοκομείο μας μπορεί να εκληφθεί, γιατί δείχνει την επάρκεια προσωπικού που έχουμε και έτσι μπορούμε να καλύπτουμε πλήρως το δικό μας Νοσοκομείο αλλά ταυτόχρονα να συμβάλουμε στην καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών και της υπόλοιπης Δυτικής Μακεδονίας.
  3. Έλλειψη αναλώσιμων υλικών, τουλάχιστον για το διάστημα που μπορώ να γνωρίζω (από τον Οκτώβριο του 2016 μέχρι σήμερα) ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.
  4. Έλλειψη αντιδραστηρίων για το μικροβιολογικό Εργαστήριο, τουλάχιστον για το διάστημα που μπορώ να γνωρίζω (από τον Οκτώβριο του 2016 μέχρι σήμερα) ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. Σχεδιάζουμε μάλιστα την διενέργεια περισσότερων εξετάσεων στο επόμενο διάστημα.
  5. Η αναλογία Ιατρικού και Νοσηλευτικού προσωπικού, σε σχέση με τον πληθυσμό κάλυψης του νοσοκομείου μας, είναι εξαιρετικά καλή και μόνο περήφανοι μπορεί να είναι οι Γρεβενιώτες για αυτό.
  6. Η αναφορά “από τους 9 τραυματιοφορείς οι 4 είναι με σύμβαση” μόνο τιμητική μπορεί να είναι για το νοσοκομείο μας, λαμβάνοντας υπόψη το μέγεθος του νοσοκομείου και τον αριθμό των εξυπηρετούμενων περιστατικών.
  7. Καμία έλλειψη σε σκεύη σερβιρίσματος δεν υπάρχει. Το τελευταίο διάστημα μάλιστα προβήκαμε στην προμήθεια νέων σκευών (πιάτα, κουτάλια κλπ).
  8. Οι υπηρεσίες υγείας, όχι μόνο δεν “συρρικνώνονται και υποβαθμίζονται” αλλά αντίθετα αναβαθμίζονται διαρκώς και απευθύνονται σε διαρκώς περισσότερους συμπολίτες μας. Ειδικά για το νοσοκομείο μας το τελευταίο μόνο διάστημα υπάρχει ενίσχυση με 10 Ιατρούς διαφόρων ειδικοτήτων, μιας διατροφολόγου, μιας ψυχολόγου και μιας νοσηλεύτριας ΠΕ.
Τους ενημέρωσα επίσης, ότι στο νοσοκομείο μας λειτουργεί το γραφείο Προστασίας Δικαιωμάτων Ληπτών Υπηρεσιών Υγείας, στο οποίο ποτέ δεν έχουν αναφερθεί περιστατικά όπως αυτά που περιγράφονται στο κείμενο της επερώτησης.


Τους ανέφερα ότι παραμένω στη διάθεσή τους για ΟΡΘΗ ενημέρωση προκειμένου να αποφεύγονται αστοχίες που ενδέχεται να δημιουργούν κλίμα ανασφάλειας στους πολίτες, χωρίς λόγο.

Άκουσα με χαρά την διάθεσή τους να συμβάλουν με όποιο τρόπο μπορούν ώστε να πετύχουμε ακόμη καλύτερα αποτελέσματα.
Ο Διοικητής
Γ. Ν. Γρεβενών
Παντελής Αλεξιάδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου