ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 22 Μαρτίου 2018

«Δεν το περίμενα από τον Τζώρτζη, υπήρχε κάτι το διπρόσωπο»



Ο Κωνσταντίνος Συμεωνίδης δεν
βρίσκεται πλέον στο ριάλιτι μαγειρικής MasterChef, καθώς αποχώρησε μετά τη χθεσινή διαδικασία όπου βρέθηκε αντιμέτωπος με τον Τζώρτζη Παπανικολάου.

Το πρωί της Τετάρτης βρέθηκε «Στη Φωλιά των Κου Κου» και μίλησε για τις δυσκολίες της δοκιμασίας, αλλά και τον αντίπαλό του που, ενώ μπροστά του έδειχνε συμπαράσταση, στις συνεντεύξεις στις κάμερες έδειξε υπέρμετρη χαρά για την ατυχία του στη δοκιμασία.

«Δεν το περίμενα. Δεν θα έπρεπε να μου το δείχνει και μπροστά μου όλο αυτό που λέει στην κάμερα; Εξεπλάγην. Δεν το περίμενα αυτό το πράγμα από τον Τζώρτζη. Ήταν από τα άτομα που μπορεί και να συμπάθησα, αλλά νομίζω ότι υπήρχε κάτι το διπρόσωπο. Εγώ θεωρούσα ότι ο Τζώρτζης με συμπαθεί κιόλας» σχολίασε ο Κωνσταντίνος Συμεωνίδης.

Στη συνέχεια, ο Κωνσταντίνος Συμεωνίδης σχολίασε την περίεργη συμπεριφορά του αντιπάλου του πως εκείνη την ώρα πίστεψε ότι δεν τα λέει με κάποιο σκοπό, όμως στην συνέχεια κατάλαβε την κοροϊδία.

«Εκείνη τη στιγμή, εγώ δεν είχα καταλάβει, αλλά βλέποντας το επεισόδιο, αντιλαμβάνομαι ότι με τρολάρει», είπε ο Κωνσταντίνος.

«Θα πρέπει να είναι πολύ θαρραλέος για να κυκλοφορήσει έξω όταν θα βγει από το παιχνίδι. Αισθάνθηκα πως άλλα λέει, κι άλλα κάνει και άλλα λέει σε άλλους», δήλωσε απογοητευμένος ο Κωνσταντίνος Συμεωνίδης.











newsbeast.gr
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου