ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 20 Μαρτίου 2018

«Πώς κατάφερες εσύ να ρίξεις έναν τόσο κούκλο άντρα;»



Όταν η Τζένα ανάρτησε στα social media φωτογραφίες με ρομαντικές στιγμές της ίδιας και του συζύγου της σε μια εξωτική παραλία στη Χαβάη, δεν περίμενε τις αντιδράσεις που θα είχε

Η φωτογράφος γάμων και επιχειρηματίας περιγράφει τον εαυτό της ως μια γυναίκα με καμπύλες και συχνά λαμβάνει αρκετά θετικά μηνύματα για τις φωτογραφίες της που συγκεντρώνουν συνήθως χιλιάδες likes στο Instagram.




Ωστόσο, το σώμα της βρέθηκε στο επίκεντρο της κριτικής και μάλιστα, σε ένα μήνυμα που έλαβε με αφορμή τις πρόσφατες φωτογραφίες, υπήρχε κάποιος που απορούσε με το πώς εκείνη κατάφερε να «ρίξει» έναν τόσο κούκλο άντρα, όπως ο Ντρου.

Αντί να αφήσει όμως τα αρνητικά σχόλια να την επηρεάσουν ψυχολογικά, η Τζένα αποφάσισε να απαντήσει με άλλη μια όμορφη φωτογραφία του ζευγαριού. Στο κείμενο που συνοδεύει τη φωτογραφία, σημειώνει πως δεν πιστεύει ότι κάποιος θα ήταν τόσο σκληρός και αναίσθητος για της στείλει ένα μήνυμα για το σώμα της και τον σύζυγό της.




Όπως εξηγεί, ο Ντρου έχει αγκαλιάσει κάθε κομμάτι και κάθε πτυχή της και πάντα της θυμίζει πόσο όμορφη είναι. «Λοιπόν ναι, τα μπούτια μου ενώνονται, τα μπράτσα μου είναι μεγάλα, τα οπίσθιά μου έχουν εξογκώματα αλλά υπάρχουν πολλά περισσότερα σε εμένα για να αγαπάει και επιλέγω τον άντρα που μπορεί να τα αντέξει όλα αυτά και πολλά περισσότερα!», αναφέρει η ίδια, μεταξύ άλλων.






newsbeast.gr
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου