ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 24 Απριλίου 2018

Κοζάνη: Πανελλήνιο ρεκόρ στο Φεστιβάλ Αλιείας Κυπρίνου, 14 κιλά και 780 γραμμάρια!! (εικόνες)

Έναν κυπρίνο 14 κιλά και 780 γραμμάρια αλίευσε o 16χρονος
ο Χρήστος Αβραμίδης μέλους του P.F.C., στα νερά της λίμνης Πολυφύτου, κοντά στην γέφυρα Ρυμνίου, κατακτώντας το πανελλήνιο ρεκόρ, σε αθλητικό αγώνα Αλιείας και συγκεκριμένα στο 1ο Φεστιβάλ Κυπρίνου.
Με το Πανελλήνιο ρεκόρ έκλεισε ο πρώτος γύρος του 1ου Φεστιβάλ Αλιείας Κυπρίνου, που διοργάνωσε ο P.F.C. (Αθλητικός Σύλλογος Ερασιτεχνών Ψαράδων Πτολεμαΐδας) και θα συνεχιστεί το επόμενο Σαββατοκύριακο 28-29 Απριλίου στο τμήμα της τεχνητής λίμνης Πολυφύτου, που πραγματοποιείται με την υποστήριξη της Δημοτικής Κοινότητας Αιανής και του Εμπορικού Συλλόγου Αιανής .
Συνολικά αλιεύτηκαν 697 κιλά ψάρια το διήμερο Σάββατο και Κυριακή 21 και 22 Απριλίου 2018, από τα 46 ζευγάρια ψαράδων που συμμετείχαν στο φεστιβάλ, που κατάφεραν να αλιεύσουν 179 Κυπρίνους από 10 κιλά και πάνω.
Εν τω μεταξύ υποχρέωση των επίδοξων ψαράδων ήταν τα αλιεύματα τους, να επιστρέφουν στο φυσικό τους περιβάλλον, αφού πρώτα παρείχαν την φροντίδα που απαιτούνταν από την ζημιά που προκαλούσε το αγκίστρι.
Άλλωστε η άρσης απαγόρευσης αλιείας ελήφθη με απόφαση του Αντιπεριφερειάρχη Κοζάνης Παναγιώτη Πλακεντά, μόνο για το Φεστιβάλ και τις συγκεκριμένες ώρες του διαγωνισμού, όπως ανακοινώθηκε από το Τμήμα Αλιείας της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης.

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ: Σύνταξη- Δέσποινα Αμαραντίδου

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες από το kozanilife.gr:








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου