ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 25 Απριλίου 2018

Η στιλιστική «μάχη» ανάμεσα σε Μελάνια και Μπριζίτ στον Λευκό Οίκο



Φωτιά πήραν τα φλας των φωτογράφων στην εικόνα των δύο Πρώτων Κυριών των ΗΠΑ και της Γαλλίας, κατά την τελετή υποδοχής των Εμανουέλ και Μπριζίτ Μακρόν στον Λευκό Οίκο.

Λευκό επέλεξαν και οι δύο, με τη Μελάνια Τραμπ να φαίνεται να κερδίζει στη στιλιστική «μάχη» ανάμεσα στις δύο κομψές συζύγους, σύμφωνα με τα διεθνή μέσα ενημέρωσης. Ιδιαίτερη αίσθηση προκάλεσε και το εντυπωσιακό λευκό καπέλο που επέλεξε να φορέσει η Μελάνια, το οποίο θύμισε σε πολλούς χρήστες του διαδικτύου κάτι από «Δυναστεία».

Απόψε το βράδυ, ο πρόεδρος των ΗΠΑ παραθέτει στην Ουάσινγκτον, για τον Εμανουέλ και τη Μπριζίτ Μακρόν, το πρώτο επίσημο δείπνο της θητείας του σε αρχηγό κράτους, μια βραδιά με αυστηρό πρωτόκολλο και ανοιξιάτικη απόχρωση.

Ο χρωματικός κώδικας που διάλεξε η Μελάνια Τραμπ είναι «κρεμ και χρυσό» για αυτή τη βραδιά στην επίσημη τραπεζαρία, που βρίσκεται στο ισόγειο του Λευκού Οίκου. Το πορσελάνινο σερβίτσιο χρονολογείται από την εποχή που διατελούσαν πρόεδροι ο Μπιλ Κλίντον και ο Τζορτζ Μπους ο Νεότερος.















newsbeast.gr
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου