ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 18 Απριλίου 2018

Ελάτε να τα πάρετε!




Μπορεί οι χειρισμοί του λαοπρόβλητου και του ακομβίωτου απέναντι στις
προκλήσεις του Ερντογάν να είναι ανεπαρκείς με αποτέλεσμα να έχει ξεσαλώσει. Μπορεί η αντιπολίτευση να μην επιδεικνύει τα απαραίτητα πατριωτικά αντανακλαστικά, λόγω μικροκομματικών σκοπιμοτήτων συμβάλλοντας κι αυτή στην όξυνση των τραμπουκισμών του Σουλτάνου. Μπορεί η πλειοψηφία των ΜΜΕ να εμφανίζουν τον κουμπάρο πανίσχυρο προεξοφλώντας έτσι ότι σε ενδεχόμενη σύγκρουση η Ελλάδα θα χάσει μόνο και μονό για να… τσιμπήσουν τα νούμερά τους. Ωστόσο, η πραγματικότητα είναι εντελώς διαφορετική.


Όπως λέει ο σοφός λαός, σκύλος που γαυγίζει δεν δαγκώνει. Όσο κι αν η ηττοπάθεια της εγχώριας… ελίτ προσπαθεί να μας πείσει για το αντίθετο, ο Ερντογάν δεν είναι τίποτε άλλο από ένα πληγωμένο σκυλί που αλυχτάει για να αμυνθεί. Ένας γίγαντας με πήλινα ποδιά, ανήμπορος να κλείσει τα εσωτερικά αλλά και εξωτερικά μέτωπα που έχει ανοίξει.

Μετά από την καταστολή του πραξικοπήματος αντί να εδραιωθεί ένα ισχυρό κράτος όπως ευαγγελίζονταν, βλέπουμε μία Τουρκία να οδηγείται στην άβυσσο λόγω της ανικανότητάς του να στήσει το καθεστώς που ονειρεύεται. Η οικονομία καταρρέει, το κράτος δικαίου έχει πάει περίπατο και ο άλλοτε.. πανίσχυρος τουρκικός στρατός επί της ουσίας διαλύθηκε από τον ίδιο καθώς έβλεπε παντού φαντάσματα του Γκιουλέν.

Στο εξωτερικό είναι πιο στριμωγμένος από ποτέ. Οι Αμερικανοί του έχουν βάλει τα δύο πόδια σε ένα παπούτσι, οι Ευρωπαίοι το ίδιο και προσπαθεί να κάνει ρελάνς συμμαχώντας με τον Πούτιν. Συμμαχία, την οποία επιχειρεί να χρησιμοποιήσει για να παζαρέψει με την Δύση. Κοινώς... τζάμπα μαγκιές.

Την ίδια στιγμή προσπαθεί να καλύψει τα νώτα του επιτιθέμενος στους Κούρδους, όμως οι αποφάσεις από τον μπαρμπα Σαμ είναι ήδη ειλημμένες όσο κι αν δεν θέλει να τις αποδεχτεί.

Και τι κάνει ο... πολυχρονεμένος για να απεγκλωβιστεί από τα αδιέξοδά του; Απειλεί με πόλεμο την Ελλάδα, όπως κάνει πάντα η Τουρκιά όταν είναι παγιδευμένη.

Εάν είχε τα καλαμπαλίκια θα μας είχε επιτεθεί ήδη και δεν θα έβαζε τα μαντρόσκυλά του να σκούζουν.

Όμως φοβάται, γι ΄αυτό και προς στιγμήν μένει στα λόγια κι όχι στις πράξεις.

Κι αντί να εμφανιστεί κάποιος από τους... ηγέτες μας να του πει στα ίσα ότι είναι κότα, κάθονται και παίζουν το επικοινωνιακό παιχνιδάκι του.

Εάν τολμάς έλα πάρτα τα Ίμια, θα ήταν η ορθή απάντηση στους τσαμπουκάδες του Σουλτάνου. Και θα βλέπαμε τότε πόσα απίδια πιάνει ο σάκος.

Διότι δεν γίνεται τη στιγμή που θέλει να μπουκάρει στην Ελλάδα, να βάζει τον... λαγό Μπαχτσελί να ζητάει πρόωρες εκλογές.

Μονό αδυναμία δείχνει η συγκεκριμένη κίνηση.

Αλλά που να βρεθεί κάποιος να του το πει.

Βλέπετε οι ταγοί μας ασχολούνται ακόμα με το αν πήρε ο άνεμος την σημαία...

Κακόμοιρη Ελλάδα...
Antinews.gr







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου