ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 16 Απριλίου 2018

ΕΠΣ Γρεβενών: Πήρε το ντέρμπι η ΑΕΠ – Νίκες για τους πρωτοπόρους



ΚΟΚΚΙΝΙΑ/ΠΟΛΥΔΕΝΔΡΟ-ΣΕΙΡΗΝΑ 1-3: «Διά πυρός και σιδήρου» πέρασε η πρωτοπόρος
Σειρήνα, που πήρε δύσκολη νίκη. Στο πρώτο μέρος οι γηπεδούχοι κέρδισαν τις εντυπώσεις, χάνοντας ευκαιρίες στο 10΄ με τον Τασούλα και στο 15΄ σε μια φάση όπου παραλίγο οι φιλοξενούμενοι να πετύχουν αυτογκόλ. Στο 44΄ ο Μήττας είχε καλή στιγμή, στην επανάληψη οι πρωτοπόροι του Νίκου Τόλη ανέβασαν την απόδοσή τους. Στο 70΄ κόρνερ του Πιπέργια, κεφαλιά του Μιχάλη Λιούρα και 0-1, στο 75΄ με εντυπωσιακό μακρινό σουτ ο Γιάννης Παπαδόπουλος, ισοφάρισε. Στο 76΄ σέντρα του Λιούρα και με κεφαλιά ο Βαγγέλης Μήττας πέτυχε το 1-2, στο 88΄ ο Στέλιος Πιπέργιας εκμεταλλεύθηκε λάθος του τερματοφύλακα και «σφράγισε» τη νίκη (1-3). Διαιτητής: Φαλτάκας (Βαξεβάνου, Ρότσικας).

ΚΟΚΚΙΝΙΑ/ΠΟΛΥΔΕΝΔΡΟ: Καρανάσιος, Ζουπουνίδης, Σάλλα, Κοτλίδας, Κωσταρέλλης, Νούχα, Θ. Παπαδόπουλος, Γάκης, Γ. Παπαδόπουλος, Τασούλας.
ΣΕΙΡΗΝΑ: Ελευθεριάδης, Μπλάντος (88΄ Μπρούφας), Κολέτσος, Φαρμάκης, Ρόβας, Πιπέργιας, Ζιαγκλιαβός, Παπαστεργίου, Μήττας (85΄ Καραπάς), Λιούρας, Ναζλίδης (70΄ Συμεωνίδης).





ΑΕΡΑΤΑ-ΜΕΓΑΡΟ 4-2: Άνετη νίκη, με πολύ καλή εμφάνιση για τα Γρεβενά Αεράτα, που συνεχίζουν σταθερά στο κυνήγι της κορυφής. Στο 16΄ ο Λευτέρης Γαβρίδης με κεφαλιά και στο 40΄ ο Δημήτρης Φουρλατάρας με σουτ έκαναν το 2-0. Στο 47΄ και 50΄ οι Δημήτρης Τάκας, Κώστας Ρόβας με κοντινά πλασέ αντίστοιχα ανέβασαν το σκορ σε 4-0. Στο 54΄ με αυτογκόλ του Κοτενίδη μείωσε το Μάγαρο, στο 83΄ ο Νίκος Λούδας εκμεταλλεύθηκε σύγχυση στην περιοχή (4-2). Στο 86΄ ανατροπή του Γαβρίδη, το πέναλτι εκτέλεσε ο Φουρλατάρας στο κάθετο δοκάρι. Διαιτητής: Κυρατζής (Σπυρίδης, Κ. Παπαδόπουλος).
ΑΕΡΑΤΑ: Κουκουτάρης, Γαβρίδης, Μπατακόιας, Κοτενίδης, Δαδαλής (46΄ Κακαφίκας), Κουρέλλας, Ρόβας (58΄ Κοτζατίσογλου), Σάλλα, Φουρλατάρας, Τάκας (58΄ Γκιόνι), Χύσεν (58΄ Βλάχος).
ΜΕΓΑΡΟ: Μπαντής, Φούντογλου (46΄ Ντεμάι), Πετκανάς, Στάμος, Βασιλόπουλος, Λούδας, Χ. Ζιάκας, Βλέτσος, Χρυσής, Ζιάκας, Τζάτσος.


ΑΕΠ ΒΑΤΟΛΑΚΚΟΥ-ΠΥΡΣΟΣ 3-1: 
Μεγάλη νίκη σημείωσε η ΑΕ Ποντίων, που πήρε άλλο ένα ντέρμπι παρά τις απουσίες της. Από την άλλη ο Πυρσός άντεξε μόνο ένα ημίχρονο και στην επανάληψη «παραδόθηκε», χάνοντας πολύτιμο έδαφος στη διεκδίκηση του τίτλου. Στο 11΄ ο Ευθύμης Παπαδόπουλος απομάκρυνε από την περιοχή της ΑΕ Ποντίων, η μπάλα αναπήδησε πάνω από τον τερματοφύλακα και ο Χρήστος Καλαϊτζίδης που με «κούρσα» κυνήγησε τη φάση, έκανε σε κενή εστία το 1-0. Στο 34΄ λάθος του Ευθ. Παπαδόπουλου, ο Θωμάς Λάλλος «έκλεψε» την μπάλα και ισοφάρισε. Στο 39΄ φοβερή ενέργεια του Κουτσομήτρου, που απέφυγε τρεις αντιπάλους, «έστρωσε» στον Χρήστο Καλαϊτζίδη κι εκείνος έκανε το 2-1. Στο 41΄ αποβλήθηκε ο Θωμάς Λάλλος με κόκκινη για εξύβριση αντιπάλου. Στο β΄ ημίχρονο Ασλανίδης, Αράπογλου, Χρήστος Παπαδόπουλος έχασαν σημαντικές ευκαιρίες (με σωτήριες αποκρούσεις του Αλεξίου), τελικά στο 77΄ ο Αγκάστρα τροφοδότησε τον Δημήτρη Ασλανίδη, που πέρασε και τον τερματοφύλακα (3-1). Διαιτητής: Μωυσιάδης (Ρίγκος, Δρουδάκης).



ΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ: Κιούτα, Ευθ. Παπαδόπουλος, Σούλας, Αγκάστρα, Μαγιάννης (76΄ Τζιαμπίρης), ΧΡ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, Αράπογλου, ΓΡΑΒΑΛΟΣ, ΚΑΛΑΪΤΖΙΔΗΣ, ΚΟΥΤΣΟΜΗΤΡΟΣ (80΄ Τοτίδης), Ασλανίδης.

ΠΥΡΣΟΣ: Αλεξίου, Σιδέρης, Π. Λάλλος (81΄ Βλαχάκης), ΜΠΟΛΛΟΣ, ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ, Θ. Λάλλος, Κηπουρός, Χ. Λάλλος, Καραγιάννης (75΄ Τσαπαλιάνας), Κοσμίδης, Ντόλιας (40΄ Ιωαννίδης).

1 σχόλιο: