ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 15 Απριλίου 2018

Η "ΕΛΠΙΔΑ" Γρεβενών πάει εκδρομή στις Παναγίες της Πελλοπονήσου

Προσκύνημα στις Παναγίες της Πελοποννήσου, Παναγία Μαλεβή καί Παναγία Ελώνα (φωτογραφία),
θα πραγματοποιήσει ο Σύλλογος Αλληλεγγύης & Eθελοντισμού Γρεβενών ´´ Ε Λ Π Ι Δ Α ´´, από Παρασκευή 20 Απριλίου μέχρι Κυριακή 22 Απριλίου 2018.

Tην Παρασκευή από Γρεβενά, μέσω Ιονίας Οδού καί στάση στην Πάτρα θα πάμε στη Σπάρτη όπου θα επισκεφθούμε το Μιστρά, την ερειπωμένη νεκρή Βυζαντινή Πολιτεία. Εντυπωσιάζουν τα ερείπια των ανακτόρων, εκκλησιών και σπιτιών, σκαρφαλωμένων στην απότομη πλαγιά του Ταΰγετου, που υπήρξαν Πρωτεύουσα του Βυζαντινού Μεσαιωνικού Μιστρά. Διανυκτέρευση στη Σπάρτη.



Το Σάββατο είναι αφιερωμένο στις Παναγίες Μαλεβή,στο Γυναικείο Μοναστήρι, ´Αγιο ´Ορος της Πελοποννήσου όπου θα προσκυνήσουμε τη θαυματουργή εικόνα, ένα από τα 70 έργα που ζωγράφισε ο Ευαγγελιστής Λουκάς. Θα ακολουθήσει προσκύνημα στο Μοναστήρι της Παναγίας Ελώνας, στην Κυνουρία στην οροσειρά του Πάρνωνα στα 650 μ.υψόμετρο, που είναι κτισμένη σε ένα κάθετο και επιβλητικό κόκκινο βράχο, δίνοντας την εντύπωση ότι αιωρείται, στη διαδρομή γία το Λεωνίδιο. Στη συνέχεια πάμε Τολό για διανυκτέρευση.

Την Κυριακή θα συνεχίσουμε για το Ναύπλιο, την πρώτη Πρωτεύουσα της Ελλάδος. Θα επισκεφθούμε το ιστορικό Παλαμήδι, στην παλιά Πόλη,την Ακροναυπλία, την Εκκλησία του Αγίου Γεωργίου. Μέσω του Ισθμού της Κορίνθου θα επιστρέψουμε στα Γρεβενά.
Τιμή συμμετοχής μελών & φίλων της ´´ Ε Λ Π Ι Δ Α Σ ´´ 110 €. Διανυκτερεύσεις, μετακινήσεις,περιηγήσεις . Όχι Μουσεία και προαιρετικά. Αναχώρηση ώρα 6 π.μ. από Ρολόι .

Δηλώσεις Συμμετοχής: Ευαγγελία Μπόγκια τηλ. 6974314140-2462023290. ΚΟΥΤΣΟΜΤΟΣ ΤΟURS : 246202334. 
Το Διοικητικό Συμβούλιο της ´´Ε Λ Π Ι Δ Α Σ´´






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου