ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 2 Απριλίου 2018

Ποιος είναι ο ζάπλουτος πεθερός της Πίπα Μίντλετον που κατηγορείται για βιασμό ανηλίκου



Σοκ έχει προκαλέσει στη
βρετανική κοινή γνώμη το σκάνδαλο που αγγίζει την βασιλική οικογένεια με πρωταγωνιστή τον πεθερό της Πίπα Μίντλετον.

Ο πεθερός της Πίπα Μίντλετον, Ντέιβιντ Μάθιους, κατηγορείται για τον βιασμό δύο ανήλικων παιδιών. Η μία υπόθεση αφορά το 1998, σε νησί της Καραϊβικής και η δεύτερη το 1999, σε ξενοδοχείο στο Παρίσι. Η βρετανική κοινωνία είναι σοκαρισμένη από την είδηση ότι ο 74χρονος αντιμετωπίζει στη Γαλλία τις βαρύτατες αυτές κατηγορίες. Μάλιστα κρατήθηκε για κάποιες μέρες και αφέθηκε ελεύθερος με σκληρούς περιοριστικούς όρους.




Ποιος είναι ο Ντέιβιντ Μάθιους

Γιος ανθρακωρύχου και λάτρης της ταχύτητας, με περιουσία 40 εκατομμυρίων λιρών, ο Σκοτσέζος πεθερός της Πίπα Μίντλετον εγκατέλειψε τους αγώνες αυτοκινήτων μετά από αυτοκινητικό δυστύχημα. Είδε μπροστά στα μάτια του τον οδηγό του αυτοκινήτου με το οποίο συγκρούστηκε το όχημά του, να χάνει την τελευταία του πνοή. Σκέφτηκε ότι θα μπορούσε να ήταν στη θέση του κι έτσι αποφάσισε να αλλάξει ρότα στη ζωή του..

Ο πεθερός της Πίπα Μίντλετον δεν ακολούθησε τα χνάρια του πατέρα του. Άρχισε να εργάζεται σε συνεργείο αυτοκινήτων κοντά στην πόλη του Γιόρκσάιρ ως μαθητευόμενος μηχανικός. Σύντομα όμως κατάλαβε ότι ήταν καλύτερο να πουλάει αυτοκίνητα, πηγαίνοντας από πόρτα σε πόρτα.

Ο πρώτος του γάμος ήταν με την Ανίτα Τέιλορ, με την οποία απέκτησαν μία κόρη, τη Νίνα.Το ζευγάρι γνωρίστηκε σε αγώνες αυτοκινήτου αφού και η Ανίτα έτρεχε σε ράλι. Ύστερα από λίγα χρόνια έγγαμου βίου ακολούθησαν χωριστούς δρόμους.

Ο Ντέιβιντ Μάθιους βάζει για δεύτερη φορά βέρα στο δεξί. Ενώνεται με τα δεσμά του γάμου με την καλλιτέχνη από τη Βοημία,Τζέιν Πάρκερ. Κόρη αρχιτέκτονα,η Τζέιν υπήρξε βασίλισσα καρναβαλιού στο Πανεπιστήμιο της Ροδεσίας - της σημερινής Ζιμπάμπουε. Έχοντας στη φαρέτρα της το πτυχίο Καλών Τεχνών,κέρδισε υποτροφία για σπουδές στην Ολλανδία.Κάνοντας στάση στο...Λονδίνο που ήταν στο δρόμο της,δεν έφυγε ποτέ...

Εργάστηκε ως ρεσεψιονίστ στον οίκο Christian Dior κι όταν ο Μάθιους είδε μια φωτογραφία της, μαγεύτηκε από την ομορφιά της. Το ζευγάρι παντρεύτηκε σε μία λιτή τελετή στο δημαρχείο του Ρότερχαμ. Ο Μάθιους ήπιε ένα ποτήρι σαμπάνια και σε λίγες ώρες επέστρεψε στη δουλειά. Αρχικά το ζευγάρι ζούσε στο Ρότερχαμ,μετά μετακόμισε στο Παρίσι και στη συνέχεια στο φορολογικό παράδεισο: το Μονακό.

Σε διακοπές τους το 1995, απολαμβάνοντας τις ανέσεις του ξενοδοχείου Eden Rock στο νησί της Καραϊβικής St Barts, οι δυο τους ξετρελάθηκαν τόσο πολύ που το... αγόρασαν. Αποφάσισαν να μετακομίσουν μόνιμα στο γαλλόφωνο νησί κι έθεσαν ως στόχο την ανακαίνιση του ξενοδοχείου. Σήμερα το ξενοδοχείο χρεώνει με πολλές χιλιάδες δολάρια τη βραδιά τους διάσημους επισκέπτες τους όπως Μπραντ Πιτ και Μπιγιονσέ.

Με την δεύτερη σύζυγό του απέκτησε τρεις γιους:τον Τζέιμς, τον Μάικλ-τα αγόρια γεννήθηκαν με διαφορά μόλις 18 μηνών ο ένας από τον άλλο- και τον Σπένσερ. Τα παιδιά του απολαμβάνουν πολλά Σαββατοκύριακα στο κτήμα δέκα χιλιάδων στρεμμάτων στο Glen Affric της Σκοτίας.







newsbeast.gr
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου