ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 30 Απριλίου 2018

Σκαρμούτσος: Δεν παρακολουθώ το MasterChef



Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος μίλησε στην εκπομπή Ooh la la και αναφέρθηκε στο φετινό MasterChef, αλλά και στο αντίπαλο πρόγραμμα μαγειρικής το Hell’s Kitchen.

«Δεν παρακολουθώ το MasterChef, δεν παρακολουθούσα και αυτά που έκανα κι εγώ. Αν το έχεις παρακολουθήσει, βλέπεις ότι το concept έχει αλλάξει τελείως. Όλοι μιλούσαν για ένταση, για ριάλιτι. Εγώ δεν ήμουν έτοιμος να το κάνω αυτό το πράγμα. Γιατί είναι ένα concept που το είχα υπηρετήσει πάρα πολλά χρόνια, δεν ήταν ένα καινούριο concept. Εγώ δεν έχω πρόβλημα με το ριάλιτι. Το καταλαβαίνω. Και καταλαβαίνω ότι και αυτό είναι ένα μέσον των καναλιών για να πουλήσουν, θα πάρουν διαφήμιση και τηλεθέαση και συμφωνώ απόλυτα με αυτό. Διαφωνούσα στο συγκεκριμένο concept, να είμαι εγώ και να κάνω ριάλιτι».

Όπως σημείωσε: «Όλα έγιναν την τελευταία στιγμή, την τελευταία εβδομάδα. Δεν νομίζω ότι υπήρχε θέμα του ότι κρέμασα εγώ κάποιον ή με κρέμασε εμένα το κανάλι. Όλα έγιναν την τελευταία εβδομάδα και τελικά όλα έγιναν για καλό λόγο. Είναι πάρα πολύ σημαντικό να έχεις το δικό σου στυλ, γιατί αυτό είναι που εκτιμά ο κόσμος. Είτε αυτό είναι καλό, είτε είναι κακό. Η αλήθεια είναι ότι δεν μπορώ να μην πω αυτά που έχω να πω. Αν δεν είχα πει αυτά που έπρεπε να πω, θα ήμουν στο MasterChef τώρα».

Ο Έκτορας είναι ένα εξαιρετικός άνθρωπος και εξαιρετικός μάγειρας. Τώρα το ότι έχει αποφασίσει να παίξει ένα τέτοιο ρόλο, είναι δική του η απόφαση. Το στηρίζει», ανέφερε στη συνέντευξη του ο Δημήτρης Σκαρμούτσος.



newsbeast.gr
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου