ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 25 Μαΐου 2018

Η Μέγκαν Μαρκλ ίσως είναι ήδη έγκυος



Πρώτα έρχεται ο έρωτας, μετά ο
γάμος και ακολουθεί ένα μωρό. Αυτό είναι το σχέδιο του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ, που σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν βάλει ήδη μπρος για μωρό.

Το νιόπαντρο ζευγάρι εδώ και ένα μήνα έχει βάλει μπροστά για το βασιλικό μωρό, αναφέρει το Hollywood Life, επικαλούμενο βασιλική πηγή.



«Ο Χάρι ζήτησε από την Μέγκαν να σταματήσει να παίρνει αντισυλληπτικά χάπια προκειμένου να μείνει έγκυος» δήλωσε μια βασιλική πηγή στο Hollywood Life. «Στην πραγματικότητα, οι προσπάθειες ξεκίνησαν πριν ένα μήνα, αν και τις εβδομάδες πριν το γάμο είχαν πολλές σκοτούρες στο μυαλό τους. Είναι και οι δύο πολύ ενθουσιασμένοι και θέλουν να αποκτήσουν παιδιά το συντομότερο δυνατόν» πρόσθεσε η πηγή.


Ο 33χρονος πρίγκιπας Χάρι και η 36χρονη Μέγκαν έχουν εκφράσει δημόσια την επιθυμία τους να αποκτήσουν παιδιά από τότε που ανακοίνωσαν τον αρραβώνα τους τον περασμένο Νοέμβριο. Στην πρώτη τους τηλεοπτική συνέντευξη, όταν ρωτήθηκε για παιδιά, ο Χάρι απάντησε: «ένα βήμα την φορά και ελπίζουμε να ξεκινήσουμε τη δική μας οικογένεια στο εγγύς μέλλον». Ωστόσο, δεν υπήρχε καμία αμφιβολία για το χαμόγελό του.






Πριν από αυτήν, ο Χάρι είχε μιλήσει για την ιδέα του να γίνει πατέρας μια μέρα. «Φυσικά και θα ήθελα να αποκτήσω παιδιά. Ναι, είμαι νονός σε αρκετά παιδιά ... στην πραγματικότητα πέντε ή έξι» είχε δηλώσει στην Telegraph προτού αποκαλύψει πως σκέφτεται ότι θα γινόταν πολύ καλός πατέρας. «Αλλά νομίζω οι το κλειδί γι’ αυτό είναι να ωριμάσω, αλλά και να είμαι σε θέση να διατηρήσω την παιδικότητά μου. Αν αυτό σημαίνει να πάει στο σπίτι κάποιου, να καθίσω και να τσακίσω κάποιο από τα παιδιά στο playstation, ή σε κάποιο βιντεοπαιχνίδι, τότε ναι θα προσπαθήσω να το κάνω αυτό. Έχω κάνει πολύ πρακτική σε αυτό».
Να σημειωθεί ότι τα παιδιά τους δεν θα έχουν τίτλο πρίγκιπα ή πριγκίπισσας με τη γέννησή τους. Οπως προβλέπει το πρωτόκολλο, τα παιδιά τους θα αποκαλούνται Λόρδοι ή Lady και όταν ο παππούς τους πρίγκιπας Κάρολος γίνει βασιλιάς τότε αυτομάτως θα αποκτήσουν βασιλικό τίτλο, αυτό του πρίγκιπα και της πριγκίπισσας, ως εγγόνια του βασιλιά. 



iefimerida.gr
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου