ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 24 Μαΐου 2018

Πώς να μειώσετε τις κηλίδες στα χέρια



Η γήρανση μπορεί να
προκαλέσει κάποιες σοβαρές επιπτώσεις που έρχονται με τη μορφή των ρυτίδων, των λεπτών γραμμών και τις κηλίδες γήρανσης. Τα χέρια ειδικότερα είναι ίσως το μόνο σημείο του σώματος, το οποίο μαζί με το λαιμό, μπορεί να αποκαλύψει την πραγματική ηλικία μιας γυναίκας.

Τα πρώτα σημάδια είναι κάποιες καφέ κηλίδες. Οι δυσχρωμίες οφείλονται κατά κύριο λόγο στον ήλιο γι’ αυτό μια από τις πιο χρήσιμες συμβουλές αντιγήρανσης είναι η αντηλιακή προστασία και στα χέρια. Οι δύο φυσικοί τρόποι που ακολουθούν θα σας βοηθήσουν να απαλλαγείτε από τις καφέ κηλίδες στα χέρια σας.
Χυμός λεμονιού

Ο χυμός του λεμονιού περιέχει κιτρικό οξύ, το οποίο μπορεί να σας βοηθήσει να μειώσετε τα σημάδια ηλικίας. Απλά τρίψτε λίγο φρέσκο χυμό λεμονιού απευθείας επάνω στο σημείο και αφήστε για 30 λεπτά πριν το ξεπλύνετε. Κάνετε το αυτό δύο φορές την ημέρα και θα αρχίσετε να βλέπετε τα αποτελέσματα σε ένα ή δύο μήνες.

Ο χυμός του λεμονιού κάνει το δέρμα σας πιο ευαίσθητο στο φως, γι’ αυτό ξεβγάλετε το χυμό λεμονιού αν βγείτε έξω στον ήλιο. Αν έχετε πολύ ευαίσθητο δέρμα, ο χυμός λεμονιού θα μπορούσε να προκαλέσει ερεθισμό στο δέρμα σας και θα πρέπει να τον αραιώσετε στο μισό με νερό ή ροδόνερο πριν από την εφαρμογή.
Αλόη


Η αλόη χρησιμοποιείται ευρέως για τη θεραπεία πολλών παθήσεων του δέρματος, όπως είναι και τα σημάδια ηλικίας. Απλά τρίψτε λίγο φρέσκο ζελέ αλόης πάνω στην πάσχουσα περιοχή και αφήστε το. Η αλόη είναι πολύ ήπια και δεν υπάρχει καμία ανάγκη να το ξεπλύνετε. Ωστόσο, μπορεί αν θέλετε να το ξεπλύνετε για να μην κολλάτε.

Επίσης, φοράτε πάντα αντηλιακό πριν βγείτε από το σπίτι και στα χέρια ή όπου αλλού το δέρμα σας είναι εκτεθειμένο στο ήλιο.




omorfamystika.gr
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου