ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 24 Μαΐου 2018

Θρέψη, ενυδάτωση και προστασία από την πρόωρη γήρανση



Ξηρό λάδι 3 σε 1 για
ενυδάτωση μακράς διάρκειας, θρέψη και επαναφορά της ελαστικότητας, με αντιοξειδωτική δράση για προστασία από τις ελεύθερες ρίζες και την πρόωρη γήρανση.

Κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος.

Συστατικά και πλεονεκτήματα

Αποτελείται από ένα μίγμα φυτικών ελαίων και λιποδιαλυτών δραστικών που εξασφαλίζει πλούσια δράση, χωρίς να αφήνει λιπαρότητα.

Πιο συγκεκριμένα, περιέχει:

Έλαιο Αργκάν: συμβάλλει στην αποκατάσταση των λειτουργιών του δέρματος, θρέφει και αναζωογονεί. Ιδανικό και για την ενδυνάμωση των νυχιών.

Σησαμέλαιο: με υψηλή αντιοξειδωτική δράση λόγω της υψηλής περιεκτικότητας σε βιταμίνη Ε προστατεύει από τις ελεύθερες ρίζες και τη φωτογήρανση, και επαναφέρει την ελαστικότητα της επιδερμίδαs.

Έλαιο Φουντουκιού: έχει θρεπτική και ενυδατική δράση ενώ λόγω της υψηλής περιεκτικότητάς του σε λινολεïκό οξύ θωρακίζει τον επιδερμιδικό φραγμό, αποτρέποντας τη διαδερμική απώλεια νερού που κάνει το δέρμα πιο ευπαθές και προκαλεί ερεθισμούς.

Έλαιο από Ζαχαροκάλαμο: έχει εξαιρετικές ιδιότητες στην περιποίηση των μαλλιών. Κλινικά αποδεδειγμένο ότι καταπολεμά τον στατικό ηλεκτρισμό, προστατεύει το χρώμα, ενυδατώνει την τρίχα εκ των έσω, παρέχει θερμική προστασία και αυξάνει την ελαστικότητα μειώνοντας σημαντικά το σπάσιμο στις άκρες.

Προσιλανόλη: οργανική ένωση του πυριτίου σε βιοδιαθέσιμη μορφή που συμβάλλει στην αναδόμηση του συνεκτικού ιστού και στη θωράκιση της επιδερμίδας έναντι σε παράγοντες γήρανσης. Το οργανικό πυρίτιο είναι ένα ιχνοστοιχείο που απαντάται φυσικά στον οργανισμό μας και φθίνει με την πάροδο του χρόνου. Το βιολογικά ενεργό πυρίτιο είναι ιδιαίτερα δύσκολο να σταθεροποιηθεί, ενώ διαδραματίζει 3 βασικούς ρόλους στον μεταβολισμό της επιδερμίδας:
Επιταχύνει την πάχυνση της επιδερμίδας προκειμένου να λειτουργεί αποτελεσματικά ο επιδερμικός φραγμός και να μειώνεται η διαδερμική απώλεια νερού
Συμμετέχει στην παραγωγή υαλουρονικού οξέος, για πιο λεία υφή και αποτελεσματική ενυδάτωση

Διευκολύνει την κυτταρική επικοινωνία ώστε να έχουμε ωρίμανση των ινοβλαστών, με συνέπεια την αυξημένη παραγωγή κολλαγόνου VII
Αποτέλεσμα είναι η λείανση των ρυτίδων και η ενυδάτωση μακράς διάρκειας της ταλαιπωρημένης επιδερμίδας.

Φυτικός Εστέρας: έχει αποδεδειγμένη ενυδατική δράση έως και 8 ώρες, με ικανότητα κατακράτησης της υγρασίας και με σημαντική μείωση της διαδερμικής απώλειας νερού. Ευχάριστο, διακριτικό άρωμα με την καρδιά της αρωματικής σύνθεσης να αποτελείται από νότες παιώνιας, κυκλάμινου και μιγκέ ενώ στη βάση της βρίσκουμε νότες σανδαλόξυλου και βανίλιας.

Δερματολογικά ελεγμένη σύνθεση. Χωρίς parabens, γλουτένη και πετροχημικά.

Χρήση

Απλώστε ομοιόμορφα σε καθαρό δέρμα, έως ότου απορροφηθεί.
Σε βρεγμένα ή στεγνά μαλλιά τρίψτε μερικές σταγόνες στις παλάμες σας και απλώστε, αποφεύγοντας τις ρίζες.




newsbeast.gr
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου