ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 13 Μαΐου 2018

Eurovision 2018: Νικητής το Ισραήλ με τη Netta! Δεύτερη η Κύπρος με την Ελένη Φουρέιρα!



Μετά από μια ψηφοφορία θρίλερ, νικητής της Eurovision 2018 αναδείχθηκε το Ισραήλ με τη Netta Barzilai.
Η Κύπρος με την Ελένη Φουρέιρα, δυστυχώς, πέρασαν στη δεύτερη θέση. Το Ισραήλ, το οποίο ήρθε τρίτο στην ψηφοφορία των επιτροπών, κέρδισε στο televoting και τον διαγωνισμό με 529 βαθμούς. Οι επιτροπές των χωρών άφησαν την Ελένη Φουρέιρα στην πέμπτη θέση, ενώ το κοινό της έδωσε τη δεύτερη θέση. Έτσι, στην τελική κατάταξη ήρθε δεύτερη με 436 βαθμούς.
Επιβεβαιώθηκε εκ του αποτελέσματος ότι το Ισραήλ παρέμεινε το μεγάλο φαβορί όλο το προηγούμενο διάστημα. Ιδιαίτερα εντυπωσιακό είναι όμως, ότι η Κύπρος που εμφανιζόταν στην 20η θέση, κατάφερε σε ελάχιστες μέρες να αναρριχηθεί μέχρι τη δεύτερη θέση -την καλύτερη που έχει μέχρι σήμερα στον διαγωνισμό- και η Ελένη Φουρέιρα να εντυπωσιάσει τους πάντες στην Ευρώπη και όχι μόνο.
Ο πίνακας με τις τελικές βαθμολογίες:
01:30 Από την ψηφοφορία των κριτικών επιτροπών η Κύπρος συγκέντρωσε 183 ψήφους και πέρασε στην 6η θέση.
Την Κύπρο και την Ελένη Φουρέιρα ψήφισαν οι κριτικές επιτροπές των χωρών:
  • Αζερμπαϊτζάν 4
  • Λευκορωσία 12
  • Ολλανδία 6
  • Π.Γ.Δ.Μ. 10
  • Μάλτα 12
  • Ισπανία 12
  • Δανία 5
  • Σουηδία 12
  • Αλβανία 10
  • Ιρλανδία 12
  • Ρουμανία 5
  • Ισλανδία 2
  • Μολδαβία 6
  • Βέλγιο 4
  • Νορβηγία 5
  • Ιταλία 3
  • Εσθονία 8
  • Αρμενία 7
  • Βουλγαρία 3
  • Ελλάδα 12
  • Μαυροβούνιο 1
  • Γερμανία 3
  • Φινλανδία 6
  • Ρωσία 7
  • Ελβετία 7
  • Λιθουανία 1
  • Σλοβενία 8
Νωρίτερα…
00:52 Οι γραμμές έκλεισαν. Η αγωνία κορυφώνεται!
00:38 Ο «υπεύθυνος» που η Eurovision 2018 βρίσκεται στη Λισαβόνα της Πορτογαλίας βρίσκεται επιτέλους ξανά πάνω στη σκηνή. Μετά από τη μεγάλη περιπέτεια υγείας του, ο Σαλβαντόρ Σομπράλ αποθεώνεται από τους θεατές καθώς ερμηνεύει τραγούδια με τον δικό του μοναδικό τρόπο. Είναι η πρώτη του εμφάνιση επί σκηνής μετά τη μεταμόσχευση καρδιάς.
00:10 Οι τηλεφωνικές γραμμές μόλις άνοιξαν! Μπορείτε να ψηφίσετε. Η Κύπρος έχει τον κωδικό 25.
00:05 Το διαγωνιστικό μέρος της βραδιάς ολοκληρώνεται με την Ιταλία… Ermal Meta e Fabrizio Moro και Non Mi Avete Fatto Niente.
00:01 Ένα λεπτό μετά τα μεσάνυχτα η Ελένη Φουρέιρα γκρεμίζει την αρένα στη Λισαβόνα της Πορτογαλίας! Με μια άψογη, εντυπωσιακή, sexy και… Fuego εμφάνιση προκαλεί παραλήρημα στους θεατές!






23:58 Πολύ ψηλά στα στοιχήματα βρίσκεται και ο Ryan O’Shaughnessy από την Ιρλανδία, με το ήσυχο αλλά με συγκεκριμένους συμβολισμούς Together.
23:54 Ο Ολλανδός Waylon έχει ξεχωρίσει φέτος και παίζει ψηλά με το Outlaw In ‘Em.
23:49 Το αδιαφιλονίκητο φαβορί μέχρι να απειληθεί από την Ελένη Φουρέιρα, η Netta από το Ισραήλ, ξεσηκώνει τους πάνες στην αρένα με το TOY και η ίδια κάνει τα πάντα προκειμένου να κερδίσει τον διαγωνισμό. Για να δούμε…
23:45 Η hard rock και άκρως θορυβώδης συμμετοχή της βραδιάς έρχεται από την Ουγγαρία. Είναι οι AWS και το Viszlát Nyár. Χαμηλώστε την ένταση!
23:41 Η Σουηδία καταφέρνει και φέτος να κλέψει τις εντυπώσεις. Ο 20χρονος Benjamin Ingrosso, πάνω σε μια ειδική κατασκευή, δημιουργεί ένα live video clip με το Dance You Off.
23:36 Οι DoReDoS από τη Μολδαβία με το My Lucky Day πραγματοποιούν μια ιδιαίτερη εμφάνιση, την οποία έχει επιμεληθεί ο Φωκάς Ευαγγελινός.
23:32 Πολλά τα αποψινά φαβορί, τουλάχιστον σύμφωνα με τα πρακτορεία στοιχημάτων. Οι EQUINOX από τη Βουλγαρία είναι ένα από αυτά. Ερμηνεύουν το Bones.
23:28 Μπαίνουμε στο τρίτο μέρος του διαγωνιστικού μέρους της βραδιάς. Η Saara Aalto έρχεται από τη Φινλανδία και πραγματοποιεί μια εμφάνιση αρκετά δυναμική με το τραγούδι Monsters.
23:21 Ώρα να στείλουμε την καλημέρα μας στη μακρινή Αυστραλία που φέτος συμμετέχει με την Jessica Mauboy και το We Got Love.
23:17 Για ένα λόγο που δεν καταλαβαίνουμε ο Rasmussen από τη Δανία πέρασε με το Higher Ground στον αποψινό τελικό της Eurovision 2018. Κάτι από τους άγριους του Game of Thrones θα λέγαμε ότι μας θυμίζει.
23:13 Ο Mikolas Josef από την Τσεχία ξεχώρισε από την πρώτη στιγμή με το Lie To Me. Ένας από τους αντιπάλους της Ελένης Φουρέιρα.
23:09 Η Γαλλία διεκδικεί μία από τις πρώτες θέσεις για απόψε με το Mercy των Madame Monsieur.
23:05 Με δυναμική μπαλάντα και πλώρη για ψηλά ήρθε φέτος η Αλβανία στη Eurovision 2018. O Eugent Bushpepa ερμηνεύει το Mall και η αρένα τον καταχειροκροτεί.
23:01 Η Γερμανία με τον Michael Schulte και το You Let Me Walk Alone είναι, επίσης, ένα από τα αποψινά φαβορί.
22:57 Οι Sanja Ilić & Balkanika έρχονται από τη Σερβία με βαλκανικό ήχο. Με το ρυθμικό Nova Deca ξεσηκώνουν τους θεατές.
22:51 Για το Ηνωμένο Βασίλειο η SuRie ερμηνεύει Storm. Ωστόσο έχουμε και ένα απρόοπτο. Ένας θεατής ανεβαίνει στη σκηνή και αιφνιδιάζει την τραγουδίστρια παίρνοντάς της το μικρόφωνο. Ευτυχώς η ασφάλεια επεμβαίνει άμεσα.
22:44 Η οικοδέσποινα Πορτογαλία εκπροσωπείται απόψε από την Cláudia Pascoal και το O Jardim.
22:40 Άλλο ένα φαβορί ανεβαίνει στη σκηνή. Ο γνωστός μας Alexander Rybak έρχεται ξανά από τη Νορβηγία. Αυτή τη φορά διεκδικεί τη νίκη με το ρυθμικό That’s How You Write A Song. Το κοινό τον αποθεώνει στην αρένα…
22:36 Η Elina Nechayeva είναι ένα από τα φετινά φαβορί. Με το La Forza, τη φωνή της και το μαγικό της φόρεμα εντυπωσιάζει και απόψε.
22:32 Ο Cesár Sampson έρχεται από την Αυστρία με το Nobody But You, με ένα τραγούδι που μας θυμίζει πολλά άλλα…






22:28 Η Ieva Zasimauskaitė από τη Λιθουανία με την ήρεμη μπαλάντα της κατάφερε να περάσει στον τελικό και είναι και πάλι εδώ με το When We’re Old.
22:24 Η ξεσηκωτική Lea Sirk έρχεται από τη Σλοβενία και με το Hvala, ne! δείχνει να ενθουσιάζει την αρένα.
22:20 Δεύτερη στη σκηνή εμφανίζονται οι Amaia y Alfred από την Ισπανία με τη ρομαντική μπαλάντα Tu Canción.
22:16 Ο διαγωνισμός ξεκινά με την Ουκρανία. Ο «νεκρός» Melovin βάζει κυριολεκτικά φωτιά στη σκηνή με το Under The Ladder, σε ένα σκηνικό από ταινία τρόμου.
22:08 Οι 26 διαγωνιζόμενες χώρες μπαίνουν στην αρένα. Το κοινό παραληρεί όταν εμφανίζεται η Ελένη Φουρέιρα…
22:02 Η βραδιά ξεκινά με παραδοσιακά πορτογαλικά τραγούδια, τραγούδια που συνήθως μιλάνε για τη θάλασσα.
22:00 Ο μεγάλος τελικός της Eurovision 2018 μόλις ξεκίνησε στην Altice Arena της Λισαβόνας! 26 χώρες διεκδικούν απόψε την πρωτιά, ανάμεσα τους και η Κύπρος με την Ελένη Φουρέιρα και το Fuego. Η Κύπρος βρίσκεται φέτος κοντά στη νίκη όσο ποτέ άλλοτε. Η εκρηκτική τραγουδίστρια έδειξε από τον πρώτο ημιτελικό πως διεκδικεί δυναμικά την πρωτιά, με τα πρακτορεία στοιχημάτων να της έχουν δώσει εδώ και μέρες τη νίκη.
zappit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου