ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 25 Μαΐου 2018

Η ιστορία που ντρόπιασε το Fox News γίνεται ταινία με τη Σαρλίζ Θέρον



Στη μεγάλη οθόνη θα
μεταφερθεί η ιστορία που ντρόπιασε το κανάλι Fox News, η ηθική πτώση και η διαπόμπευση του ιδρυτή και προέδρου του Ρότζερ Έιλς, ο οποίος κατηγορήθηκε για σεξουαλική παρενόχληση. Στον ρόλο της βασικής κατηγόρου, της Μέγκιν Κέλι, θα βρεθεί η Σαρλίζ Θερόν.

Όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, επικαλούμενο το «The Holywood Reporter», το πρότζεκτ έχει αναλάβει η εταιρεία Anapurna Pictures, με σκηνοθέτη τον Τζέι Ρόατς, σε σενάριο του Τσαρλς Ράντολφ, ο οποίος είχε βραβευθεί με Όσκαρ ως ένας από τους σεναριογράφους του «The Big Short».

Η Κέλι, πρώην δικηγόρος, αναρριχήθηκε μέσα στο Fox News και από νομική σύμβουλος κατέληξε να είναι οικοδέσποινα της δημοφιλούς σειράς «The Kelly Files». Ήταν ένα από τα πρόσωπα που κατηγόρησαν τον Ρότζερ Έιλς για σεξουαλική παρενόχληση. Μεταξύ των κατηγόρων ήταν και η πρώην anchor woman του καναλιού Γκρέτσεν Κάρλσον. Ο Έιλς είχε αρνηθεί τις κατηγορίες αλλά το 2016 εκδιώχθηκε από το Fox News.

Ο Έιλς είχε τοποθετηθεί από τον Ρούπερτ Μέρντοχ επικεφαλής του καναλιού, στο ξεκίνημα του Fox News το 1996. Μέσα σε έξι χρόνια από τη έναρξη των εκπομπών, έγινε το συνδρομητικό κανάλι με τη μεγαλύτερη τηλεθέαση στις ΗΠΑ.


Λέγεται ότι μεταξύ των βασικών χαρακτήρων στην ταινία θα είναι, εκτός του Έιλς, η Κάρλσον, η πρώην anchor woman Γκρέτα βαν Σούστερεν, ο μεγιστάνας των μίντια Ρούπερ Μέρντοχ, και ο Μπιλ Ο' Ρέιλι, που επίσης εκδιώχθηκε από το κανάλι για τους ίδιους λόγους, έχοντας αρνηθεί τις σε βάρος του κατηγορίες.

Ο Τζέι Ρόατς είναι εξοικειωμένος με τη σκηνοθεσία πολιτικής ίντριγκας. Έχει στις «πλάτες» του την ταινία της HBO «Game Change» (2012), με την Τζούλιαν Μουρ στον ρόλο της Σάρα Πέιλιν. Επίσης, πρόκειται να σκηνοθετήσει την τηλεοπτική μεταφορά του βιβλίου του Μάικλ Γουλφ «Fire and Fury: Inside the Trump White House».





newsbeast.gr
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου