ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 18 Ιουνίου 2018

Συγκινητικό: Ενας 84χρονος έμαθε να κάνει το μακιγιάζ της συζύγου του προτού χάσει τελείως την όρασή της



Μια συγκινητική ιστορία που
πραγματικά αποδεικνύει τη δύναμη της αγάπης. Ένας αφοσιωμένος 84χρονος σύζυγος έμαθε να κάνει το μακιγιάζ της γυναίκας του, προτού εκείνη χάσει τελείως το φως της.


Η 83χρονη Μόνα Μόναχαν από την Ιρλανδία, έχει ένα πρόβλημα υγείας με αποτέλεσμα να χειροτερεύει η όρασή της και μια μέρα θα είναι τελείως τυφλή.

Ο σύζυγός της, Ντες, θέλει να σιγουρευτεί πως θα νιώθει ακόμη πολύ όμορφη, ακόμη κι όταν έρθει η στιγμή που η ίδια δεν θα μπορεί να το δει, γι’ αυτό και έμαθε να της κάνει ο ίδιος το μακιγιάζ της.

Μιλώντας στην Daily Mail, είπε: «Η όραση της Μόνα επιδεινώνεται και δε θα μπορέσει να βάζει το μέικ – απ της στο μέλλον, έτσι σκέφτηκα ότι όσο νωρίτερα μάθω να το κάνω εγώ, τόσο το καλύτερο».


Ο Ντες και η Μόνα πηγαίνουν για μαθήματα σε ένα τοπικό κατάστημα από τον περασμένο Οκτώβριο και ο 84χρονος έχει βελτιωθεί αισθητά.

ιλώντας για το μακιγιάζ που την κάνει ο σύζυγός της, η Μόνα δήλωσε: «Ο Ντες χρησιμοποιεί eyeliner και κραγιόν που εγώ δεν μπορούσα να χρησιμοποιήσω. Δυσκολεύομαι να δω τα χρώματα και τις αποχρώσεις τους, αλλά χάρη στον Ντες ξέρω πως το μακιγιάζ μου θα φαίνεται πάντα υπέροχο».





iefimerida.gr
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου