ΑΕΤΟΣ Grevena Γρεβενά : ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΦΕΔΡΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ Ν. ΓΡΕΒΕΝΩΝ: Η Μακεδονία μας, για την οποία χύθηκε άφθονο το αίμα των μαρτύρων και των ηρώων μας, είναι ΕΛΛΑΣ

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Αναζήτηση


Κάντε ΚΛΙΚ

To Φροντιστήριο των Επιτυχιών στα Γρεβενά

Τετάρτη, 6 Ιουνίου 2018

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΦΕΔΡΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ Ν. ΓΡΕΒΕΝΩΝ: Η Μακεδονία μας, για την οποία χύθηκε άφθονο το αίμα των μαρτύρων και των ηρώων μας, είναι ΕΛΛΑΣ
Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ δεν είναι ατομική περιουσία κανενός, για να μπορεί να την
διαχειρίζεται όπως επιθυμεί. Είναι Εθνική μας περιουσία, ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

Η ύπαρξη-αποδοχή και μόνο του όρου «Μακεδονία» στο όνομα του γειτονικού κράτους των Σκοπίων  είναι  προδοτική για τα εθνικά μας συμφέροντα.

Δεν αποδεχόμαστε την παραχώρηση  του ονόματος << ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ >> στο κράτος των Σκοπιών.

Διαφωνούμε με την Αναγνώριση – Παραχώρηση Μακεδονικής  Εθνότητας σε Σλαβόφωνους και Αλβανόφωνους πολίτες.


Διαφωνούμε με την αναγνώριση ενός κατασκευασμένου  <<έθνους>>  το οποίο κατασκευάστηκε κατά το πρόσφατο παρελθόν για διεκδίκηση εδαφών, ιστορίας και πολιτισμού από τον Ελληνισμό.

Εμείς, οι Έλληνες Μακεδόνες Έφεδροι Αξιωματικοί. ξεκαθαρίζουμε για ακόμη μία φορά ότι η Μακεδονία μας, για την οποία χύθηκε άφθονο το αίμα των μαρτύρων και των ηρώων μας, είναι ΕΛΛΑΣ.

Στηρίζουμε και συμμετέχουμε στα συλλαλητήρια που διοργανώνονται στις πόλεις της Δυτικής Μακεδονίας στις 06-06-2018, ημέρα Τετάρτη και προσκαλούμε όλους τους Γρεβενιώτες Δυτικομακεδόνες να μετάσχουν σε αυτά.

ΓΡΕΒΕΝΑ
05/06/2018
ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
ΤΟ Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου