ΑΕΤΟΣ Grevena Γρεβενά : Τάκης Σιόβας: Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ και ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΦΕΤΕΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ,υπο οποιονδηποτε προσδιορισμο..

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Αναζήτηση


Κάντε ΚΛΙΚ

To Φροντιστήριο των Επιτυχιών στα Γρεβενά

Τετάρτη, 13 Ιουνίου 2018

Τάκης Σιόβας: Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ και ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΦΕΤΕΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ,υπο οποιονδηποτε προσδιορισμο..

ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Δεν γινεται,να μην σταθουμε απεναντι σαυτα που ακουμε και [μαθαινουμε]. Και τι ακουμε και βλεπουμε [στα παραθυρα?]

Απο το ενα μερος πανηγυρισμους και απο το αλλο αναθεματισμους [αντιπολιτευση]
Και πανηγυρισμοι = γιατι δημιουργησανε το κρατος της μακεδονιας, και το χαρισανε στα σκοπια.
Αναθεματισμοι δε, γιατι δικαιως επικεντρωνουν μεν την αιρεση τους, μονον στην γλωσσα, ταυτοτητα, συνταγμα , αφηνουν ομως το ονομα,που ειναι το ΟΛΟΝ,που εμπεριεχει τα παντα, σε δευτερο-υστερο χρονο.[,αναιμικη,ελλειματικη αντιδραση].


Εδω θα σας παω τωρα στο Παλλαικο Συλλαλητηριο της Θεσ/νικης,το 1992,οπου η λαοθαλασσα εν παλμω και ρυθμικα,απαντουσε με μια φωνη=Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ--Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ--και οτι δεν χαριζεται το ΟΝΟΜΑ,υπο οποιονδηποτε προσδιορ ισμο.,στους σφετεριστες της ιστοριας μας ...και.εκεινο το συλλσλητηριο οπως και τα δυο προσφατα της Θεσ/νικης και Αθηνων,,,[ερεθισαν?] ωτα μη ακουοντων.
 Θλιβομαι που οι Σκοπιανοι, οριζουν την [αντζεντα],σεβονται τον κοσμο τους και θα ζητησουν την γνωμη τους με προαναγγελθεν δημοψηφισμα.
Για μας? Καμωνονται.

.....ΕΛΛΗΝΙΚΗ  και Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ και οτι ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΦΕΤΕΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ, υπο οποιονδηποτε προσδιορισμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου