ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 18 Ιουνίου 2018

ΔΗΜ.Τ.Ο. Γρεβενών της Νέας Δημοκρατίας: "Ο κύριος στόχος τους είναι να διχάσουν τον λαό" ...






Κατά την τελευταία συνεδρίαση της ΔΗΜ.Τ.Ο. Γρεβενών αποφασίσθηκε ομόφωνα η έκδοση της ακόλουθης ανακοίνωσης:

Γρεβενιώτισσες,
Γρεβενιώτες,
Ζούμε ιστορικές στιγμές για την πατρίδα, το έθνος και την ιστορία μας με ιδιαίτερο αντίκτυπο στην περιοχή μας.

Εδώ και μερικές ημέρες, βλέπουμε μία κυβέρνηση και έναν ανίκανο πρωθυπουργό να προσπαθεί με διαγγέλματα, στημένες συνεντεύξεις και εκ του βήματος της Βουλής να μας πείσει ότι έφερε την πλέον συμφέρουσα συμφωνία μετά από πολύμηνες διαπραγματεύσεις με την πολιτική ηγεσία της γείτονος χώρας.

Σας θυμίζουμε ότι, σ’ αυτό το ζήτημα τουλάχιστον, είναι σταθεροί στις απόψεις τους. Τα ίδια που έλεγε ο ιδεολογικός χώρος όπου ανήκουν από τις αρχές του προηγούμενου αιώνα και μετέπειτα κατά τη διάρκεια του εμφυλίου πολέμου, που οι ίδιοι προκάλεσαν ονειρευόμενοι της ένταξη της Ελλάδας στις επαρχίες του Στάλιν και του Τίτο, τα ίδια υπερασπίζονται και κάνουν πράξη και σήμερα.

Δεν είναι τυχαίο ότι μετά από το ¨βέτο ¨, στην ίδια διαδικασία πριν κάποια χρόνια,κάηκε η χώρα με τα γνωστά “Δεκεμβριανά”, ξεπηδούσαν δήθεν σκάνδαλα από παντού, εμφανίστηκε το περίφημο «λεφτά υπάρχουν», οι στατιστικές αρχές έκαναν την δουλειά τους, ήρθε το Δ.Ν.Τ. και τα μνημόνια και στρώθηκε το έδαφος για την “πρώτη φορά αριστερά”.
Σήμερα η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, αφού πήρε τις ευλογίες από ¨εξωτερικά κέντρα¨, ήρθε για να κάνει πράξη αυτά που δυσκολεύονταν να περάσουν και να εφαρμόσουν οι άλλοι και να μην ανοίξει ρουθούνι.






Τι κι αν εξαφανίστηκε η μεσαία τάξη, τι κι αν οι συνταξιούχοι χάσουν δύο συντάξεις μέσα σ’ έναν χρόνο, τι κι αν οι ελεύθεροι επαγγελματίες πληρώνουν σχεδόν τα μισά τους χρήματα σε φόρους σαν να έχουν συνεταίρο το κράτος, τι κι αν οι νέοι μας -στις περισσότερες περιπτώσεις προσοντούχοι- φεύγουν σε άλλες χώρες αναζητώντας την τύχη τους.

Πόσο τυχαίο είναι το γεγονός ότι μέσα στην ίδια εβδομάδα θέλουν να κλείσουν την ψήφιση του 4ου μνημονίου και την ονομασία των Σκοπίων;

O κύριος στόχος τους είναι να διχάσουντον λαό, για να κρατάνε τις πολιτικές τους δυνάμεις και να συντηρούν το ακροατήριό τους.
Τι κρίμα λοιπόν, που σήμερα εκτός από το μνημόνιο που ψηφίσανε, ήρθε η ώρα να τελέσουν και το μνημόσυνο για την Μακεδονία μας”.

Με εκτίμηση,

Δημήτριος Κωδουνάς
Πρόεδρος ΔΗΜ.Τ.Ο. Γρεβενών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου