ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 20 Ιουνίου 2018

Η Χέδερ Λοκλίαρ πήγε να πνίξει τη μητέρα της και να αυτοκτονήσει



Στο νοσοκομείο νοσηλεύεται η
ηθοποιός Χέδερ Λοκλίαρ που έγινε διάσημη από το ρόλο της στη σειρά «Melrose Place». Αφού απείλησε να αυτοκτονήσει την περασμένη Κυριακή, νωρίτερα προσπάθησε να στραγγαλίσει τη μητέρα της που προσπάθησε να τη βοηθήσει.


Αφορμή για την κατάρρευσή της διάσημης ηθοποιού φέρεται να είναι ο καβγάς που είχε με τον αρραβωνιαστικό της Κρις Χέισερ επειδή υποπτευόταν ότι την απατά.



Σύμφωνα με το RadarOnline.com η Λοκλίαρ ήταν σε έξαλλη κατάσταση όλο το Σαββατοκύριακο με αποκορύφωμα την επίθεση στους γονείς της όταν αυτοί προσπάθησαν να την ηρεμήσουν.


Η μητέρα της ηθοποιού τότε κάλεσε την αστυνομία. Στο ηχητικό ακούγεται, μάλιστα, να ενημερώνει τους αστυνομικούς ότι η κόρη της ψάχνει ένα όπλο για να αυτοκτονήσει. Μετά την παρέμβαση των αστυνομικών η 56χρονη Λοκλίαρ μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο για ψυχιατρική παρακολούθηση.

Να σημειωθεί ότι τον Φεβρουάριο η Λοκλίαρ είχε κατηγορηθεί ότι είχε χτυπήσει τον 56χρονο αρραβωνιαστικό της στο σπίτι τους με αποτέλεσμα τότε να συλληφθεί αν και τελικά οι κατηγορίες σε βάρος της αποσύρθηκαν.






newsbeast.gr
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου