ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 29 Ιουνίου 2018

Σε ποιον διάσημο σεφ ανήκει αυτή η ολοκαίνουργια Ferrari



Με περιουσία που σύμφωνα με το
Forbes εκτιμάται στα 48 εκατομμύρια δολάρια, έχει την οικονομική ευρωστία ώστε να ικανοποιήσει τα ακριβά του γούστα.


Η μεγάλη του αδυναμία είναι τα αυτοκίνητα και δη αυτά που φέρουν πάνω τους το μαύρο ανορθωμένο άλογο (Cavallino Rampante). Το γκαράζ του είναι γεμάτο από Ferrari και όποτε του δίνεται η ευκαιρία προσθέτει νέα μέλη στην ιταλική φαμίλια.

Το πιο πρόσφατο, αυτό που παρέλαβε πριν από λίγα 24ωρα, είναι μια μπροστομήχανη 812 Superfast σε ένα σπέσιαλ εντυπωσιακό πράσινο-ματ χρώμα. Η τιμή του συγκεκριμένου μοντέλου ξεκινά λίγο πάνω από τα 300.000 δολάρια.

Ο Γκόρντον Ράμσεϊ πέρα από κορυφαίος σεφ είναι φανατικός φίλος της Ferrari. Το νέο του παιχνίδι δεν πρόκειται να το παρκάρει σε κάποιο γκαράζ απλά για να το χαζεύει, αλλά θα το ευχαριστηθεί με την ψυχή του όπως κάνει άλλωστε και με τις υπόλοιπες Ferrari που έχει, από την LaFerrari Aperta μέχρι την F12 Tour de France.

Το αυτό θα πράξει και με το νέο του απόκτημα που εφοδιάζεται με έναν ατμοσφαιρικό V12 6,5 λίτρων που αποδίδει 800 Ps και 718 Nm ροπής. Από άποψη επιδόσεων, «σκοτώνει» καθώς χρειάζεται 2,9 δευτερόλεπτα για τη διαδικασία του 0-100 χλμ/ώρα και μόλις 7,9 δευτερόλεπτα για να φτάσει από στάση τα 200 χλμ/ώρα!

Κατά την παράδοση πάντως ο 51χρονος Σκωτσέζος σεφ δεν μπορούσε να κρύψει τον ενθουσιασμό του με τις πρώτες λέξεις που εκστόμισε με το που αντίκρυσε το νέο του απόκτημα να είναι «‘Ω Κύριε. Ω θεέ μου. Είναι πανέμορφη. Ω Κύριε. Όοου, όοου, όοου».




newsbeast.gr
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου