ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 7 Ιουνίου 2018

Το νέο εμβληματικό αποστακτήριο του ουίσκι Macallan άνοιξε τις πόρτες του



Το ουίσκι Macallan ανακοινώνει την
ολοκλήρωση του νέου αποστακτηρίου του, το οποίο άνοιξε τις πύλες του για το κοινό στις 2 Ιουνίου.

Το νέο αποστακτήριο, ένα εντυπωσιακό και σύγχρονο αρχιτεκτονικό δημιούργημα, στην περιοχή του Speyside στην Σκωτία, πραγματοποίησε τα εγκαίνιά του τον Μάιο, παρουσία καταξιωμένων προσωπικοτήτων διεθνούς φήμης.

Το Speyside, χαρακτηρίζεται ως «Περιοχή Μεγάλης Αξίας Τοπίου» (AGLV), και αποτελεί σημείο μοναδικής ομορφιάς. Η νέα εμπειρία αποστακτηρίου έχει σχεδιαστεί με γνώμονα τα χαρακτηριστικά του ίδιου του τόπου, καθώς το κτήμα Macallan βρίσκεται σε ένα μαγευτικό σημείο του Speyside και ο σχεδιασμός έγινε αποσκοπώντας στη διατήρηση του φυσικού τοπίου της περιοχής.



Σε απόσταση 400 μέτρων από το προηγούμενο κτίριο, το νέο εμβληματικό αποστακτήριο θα αποτελέσει το νέο σπίτι του ουίσκι Macallan και το ιδανικό περιβάλλον για την παρουσίαση του brand στο παγκόσμιο κοινό, καθώς και την εδραίωση της θέσης του ως κορυφαίου σκωτσέζικου ουίσκι.

Η δημιουργία του νέου αποστακτηρίου διήρκησε πάνω από 3 χρόνια, ενώ αναμένεται ότι θα φιλοξενήσει διπλάσιο αριθμό επισκεπτών τον πρώτο χρόνο λειτουργίας του, αριθμός ο οποίος υπολογίζεται ότι θα παρουσιάσει αύξηση στα επόμενα χρόνια λειτουργίας.

Το νέο αποστακτήριο θα προσφέρει μια πραγματικά εντυπωσιακή εμπειρία για τους επισκέπτες, φέρνοντας το Macallan στη ζωή, μέσα από ένα ταξίδι ανακάλυψης, παρουσιασμένο με έναν συναρπαστικό και διαδραστικό τρόπο.


Η Edrington, ιδιοκτήτρια εταιρεία του Macallan, έχει πραγματοποιήσει επενδύσεις συνολικού ύψους £500 εκατ. την τελευταία περίοδο 12 ετών, με τα £140 εκατ. να αφιερώνονται στη δημιουργία του αποστακτηρίου, τη μεγαλύτερη επένδυση της εταιρείας. Το νέο αποστακτήριο του Macallan σχεδιάστηκε από την παγκοσμίου φήμης εταιρεία Rogers Stirk Harbour + Partners, ενώ υλοποιήθηκε από τη Robertson Construction.

Η αριστεία και η κορυφαία ποιότητα, τα οποία είναι ενσωματωμένα στο DNA του Macallan, το κάνουν να ξεχωρίζει και να αποτελεί την κύρια επιλογή όσων εκτιμούν ένα καλό ουίσκι. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η συνεχής κατάρριψη ρεκόρ σε τιμές πώλησης, που πραγματοποιεί τους τελευταίους μήνες.

Πιο συγκεκριμένα, δύο εξαιρετικά σπάνια μπουκάλια The Macallan 1926, με ετικέτες οι οποίες αποτελούν δημιουργία των Sir Peter Blake και Valerio Adami, αγοράστηκαν τον Απρίλιο, στο αεροδρόμιο του Ντουμπάι, προς $1.2 εκατομμύρια.

Το συγκεκριμένο πρόσφατο ρεκόρ καταρρίφθηκε τον Μάιο μέσω μίας δημοπρασίας η οποία πραγματοποιήθηκε στο Χονγκ Κονγκ της Κίνας.


Κατά τη δημοπρασία, πραγματοποιήθηκε η υψηλότερη αγορά ουίσκι που έχει σημειωθεί ποτέ, η οποία ξεπέρασε τα $2 εκατομμύρια, ενώ τα δύο μπουκάλια έφεραν την εικαστική υπογραφή των ίδιων δημιουργών.






newsbeast.gr
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου