ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 6 Ιουνίου 2018

Το αδιάκριτο βλέμμα του Αναστασιάδη στην Ελένη Φουρέιρα που έγινε viral



«Fuego» έβαλε στο
Προεδρικό Μέγαρο της Κύπρου η Ελένη Φουρέιρα. Ο Νίκος Αναστασιάδης δεν μπόρεσε να… αντισταθεί στα κάλλη της και κάρφωσε το βλέμμα του στην πίσω όψη της τραγουδίστριας με το στιγμιότυπο να γίνεται viral.

Συγκεκριμένα, ο Πρόεδρος της Κύπρου υποδέχτηκε την Ελένη Φουρέιρα στο Προεδρικό Μέγαρο προκειμένου να την συγχαρεί για την δεύτερη θέση της Κύπρου στον διαγωνισμό της Eurovision με το τραγούδι Fuego.


Πέρα όμως από την συνάντησή τους και την κοινή τους φωτογραφία, οι χρήστες των social media στη Κύπρο δεν μπορούσαν να μην αφήσουν να πέσει κάτω η δημοσίευση όπου ο Ελληνοκύπριος πολιτικός καρφώνει το βλέμμα του στην τραγουδίστρια, την ώρα που εκείνη του γυρνάει πλάτη για να χαιρετήσει όσους παρευρίσκονταν στην συνάντηση.



«Ένιωθα την ανάγκη να σας γνωρίσω από κοντά για να σας διαβιβάσω τα φιλικότατα αισθήματά μου», ήταν τα πρώτα λόγια του Νίκου Αναστασιάδη μόλις καλωσόρισε την Ελένη Φουρέιρα με την ίδια να δηλώνει περήφανη που έγινε δεκτή από τον Πρόεδρο και που εκπροσώπησε τη χώρα στο διαγωνισμό.








newsbeast.gr
loading...

1 σχόλιο: