ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 17 Ιουλίου 2018

Κάποιοι δίνουν λεφτά για να φτάσει η περιουσία της Κάιλι Τζένερ… στο 1 δισ. δολάρια



Το εξώφυλλο του Forbes πριν από
μερικές μέρες φιλοξένησε το γνωστό μοντέλο και μέλος της οικογένειας Καρντάσιαν, Κάιλι Τζένερ, καθώς ανέφερε πως αυτή την περίοδο αξίζει 900 εκατ. δολάρια, κυρίως μέσω της εταιρείας καλλυντικών που έχει λανσάρει.


Αυτό το εξώφυλλο, ωστόσο, αποτέλεσε αφορμή για μία καμπάνια, η οποία έχει προξενήσει πάρα πολλά σχόλια στο διαδίκτυο. Ένας χρήστης του Twitter με το «καλλιτεχνικό» ψευδώνυμο «The Fat Jewish» έκανε μία ανάρτηση, με την οποία κοινοποιούσε τη δημιουργία της καμπάνιας του με στόχο «να γίνει η Τζένερ η πιο νέα δισεκατομμυριούχος στον κόσμο».

Όπως αναφέρει το vt.co, ο Τζον Οστρόφκσι (όπως είναι το κανονικό του όνομα) εξήγησε κιόλας γιατί ξεκίνησε αυτή την παράξενη καμπάνια. Και από την εξήγηση διαφαίνεται και η πρόθεσή του: «Η Kylie Jenner ήταν στο εξώφυλλο του περιοδικού Forbes σήμερα επειδή η "καθαρή της αξία" είναι 900 εκατ. δολάρια, κάτι που είναι σπαρακτικό. Δεν θέλω να ζω σε έναν κόσμο όπου η Kylie Jenner δεν έχει 1 δισ. δολάρια. Πρέπει να συγκεντρώσουμε 100 εκατ. δολάρια για να τη βοηθήσουμε να φτάσει το 1 δισ., παρακαλώ διαδώστε το. Είναι εξαιρετικά σημαντικό».



Μέχρι εδώ όλα καλά, καθώς τέτοιου είδους «προσπάθειες» από γνωστά τρολ του διαδικτύου συμβαίνουν καθημερινά. Αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι ότι κάποιοι έχουν βάλει λεφτά στην καμπάνια για να γίνει το γνωστό μοντέλο… δισεκατομμυριούχος. Μέχρι τη Δευτέρα 16 Ιουλίου 135 άτομα είχαν μαζέψει 1.878 δολάρια.

Το ποσό απέχει πολύ από τα… 100 εκατ. που «ζητά» η καμπάνια αλλά και πάλι κάποιοι πιστεύουν στο γνωστό μοντέλο. Όπως ήταν φυσικό, χρήστες του Twitter έκαναν τα φαρμακερά τους σχόλια.









newsbeast.gr
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου